Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Poedel voedingsset van Bellfor

Art.No.:
50016

Staffel prijzen

    1 St.
    30.97 EUR ( 0.97 EUR / 100 g )
30.97 EUR 37.72 EUR
0.97 EUR / 100 g
inclusief BTW 12% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 3,180.00g

Samen goedkoper!

30.97 EUR 37.72 EUR
0.97 EUR / 100 g
inclusief BTW 12% Verzendkosten

Rasspecifiek voer voor poedels van Bellfor als voordeelpakket

De poedel stamt oorspronkelijk uit Frankrijk. Hij wordt in verschillende maten gefokt en geldt als een van de intelligentste hondenrassen. Om de gezondheid en het welbevinden van de slimme viervoeters te ondersteunen, is de kwaliteit van het voer voor poedels van doorslaggevend belang.  

Welk voer leent zich het beste voor poedels?

Poedels zijn uitstekende familiehonden, die zich daarnaast ook bewijzen als uiterst capabele hondenatleten. Voor een optimale verzorging is het belangrijk om de energiebehoefte en de natuurlijke voedingsbehoeften van de hond in acht te nemen.  

Met Bellfor Freiland-Schmaus (Veld-Feest) maakt u de juiste keuze voor kleine en middelgrote poedelvariëteiten. Het graanvrije droogvoer bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen en komt zonder de inzet van minderwaardige ingrediënten, zoals bijvoorbeeld dierlijke of plantaardige bijproducten, tot stand. 

Als aanvulling zorgt ons sappige Freiland-Menü (Veld-Menu) natvoer voor een welkome afwisseling in de voerbak van uw poedel. Een hoger vleesaandeel en het ontbreken van ongeschikte ingrediënten zoals granen, zorgen ook hier voor een optimale heilzaamheid en een heerlijke smaak. 

Aangezien een op het ras afgestemde beloning in de vorm van een gezonde hondensnack ook bij de poedel natuurlijk niet kan ontbreken, raden wij u aan om het dieet van uw viervoeter met onze graanvrije Freiland-Happen (Veld-Hapjes) met kip te verrijken. Daarnaast kan een voedingssupplement met Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) eraan bijdragen om de karakteristieke krullende vacht van uw poedel van aanvullende voedingsstoffen te voorzien en problemen met de vacht of huid te vermijden.  

Voer voor poedels voordelig in onze webshop bestellen 

Indien u de voeding de benodigde aandacht geeft, levert u dag in dag uit een cruciale bijdrage aan een lang en gezond hondenleven. Om u daar zo goed mogelijk bij te ondersteunen, hebben wij een speciaal voordeelpakket gemaakt met voer voor uw poedel.  

Bestel het voedingspakket met Bellfor Freiland-Schmaus (Veld-Feest) droogvoer, Freiland-Menü (Veld-Menu) natvoer en Freiland-Happen (Veld-Hapjes) en ons natuurlijke voedingssupplement Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) voor een speciale aanbiedingsprijs in onze webshop. Als dank ontvangt u bij uw bestelling een tegoedbon, die u bij uw volgende aankoop van voer tien procent korting geeft. 

Ons voedingspakket voor uw poedel in één overzicht: 

315
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed

Gerelateerde producten