Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Dessverre er dette produktet ikke tilgjengelig nå

Mopshond hondenvoer set van Bellfor

Art.No.:
50008

Staffel prijzen

    1 St.
    24.59 EUR ( 1.31 EUR / 100 g )
24.59 EUR 24.27 EUR
1.31 EUR / 100 g
inclusief BTW 12% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 1,880.00g

Samen goedkoper!

24.59 EUR 24.27 EUR
1.31 EUR / 100 g
inclusief BTW 12% Verzendkosten

Sorry, dit artikel is momenteel niet beschikbaar en zal vanaf 24.09.2021 weer in voorraad zijn.

Mopshondenvoer van Bellfor

De Mopshond is een populaire sociale hond, die onder andere met vrolijkheid en charme weet te overtuigen. Voor het welzijn van de ongecompliceerde viervoeters is het belangrijk om aandacht te besteden aan een evenwichtige voeding. Met het hoogwaardige mopshondenvoer van Bellfor zult u met gemak slagen.

Welk voedsel is goed voor de mopshond?

Bij de keuze van het juiste voedsel voor een mopshond zijn er twee dingen waar je in het bijzonder rekening mee moet houden. Enerzijds hebben de dieren de neiging om overgewicht te krijgen, daarom is het belangrijk om de energievoorziening binnen de perken te houden. De beste manier om dit te doen is met onze favoriete menukaart. Het hoogwaardige natte voedsel is graanvrij en is ideaal als verteerbaar voer voor uw mopshond.

Als cijfervriendelijke beloning voor tussendoor bevelen wij onze natuurlijke Heide-Happen met een vleesgehalte van 50 procent aan. 

Naast gewichtsproblemen heeft de mopshond ook een verhoogd risico op huidaandoeningen zoals rimpel dermatitis. Om deze tegen te gaan, is het zinvol om naast een licht verteerbare voeding ook een voedingssupplement met Bellfor Huid & Vacht te gebruiken. 

Met geselecteerde ingrediënten zoals biergist en insecteneiwit voorziet dit natuurlijke product de huid en vacht van een optimale toevoer van voedingsstoffen en helpt zo ongemak met uw mopshond te voorkomen.

Beste mopshondenvoer van Bellfor voor een speciale prijs

Wij willen u zo goed mogelijk ondersteunen met de juiste voeding van uw hond. Om deze reden hebben we een speciale voedingsset voor uw mopshond samengesteld. Het pakket bestaat uit onze favoriete menukaart in twee verschillende varianten en Soft Bites en Bellfor Huid & Vacht. Stel uw spaargeld vast op een speciale prijs en ontvang 10 procent extra korting op uw volgende mopshond-bestelling.

Onze voedingsset voor uw mopshond in een oogopslag:

249
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed