Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Golden Retriever hondenvoer set van Bellfor

Art.No.:
50006

Staffel prijzen

    1 St.
    26.16 EUR ( 0.57 EUR / 100 g )
26.16 EUR 32.12 EUR
0.57 EUR / 100 g
inclusief BTW 12% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 4,600.00g

Samen goedkoper!

26.16 EUR 32.12 EUR
0.57 EUR / 100 g
inclusief BTW 12% Verzendkosten

Golden Retriever voer van Bellfor

De Golden Retriever werd oorspronkelijk gefokt om tijdens de jacht op te halen en is vandaag de dag, dankzij zijn rustige karakter, vooral een populaire hond voor gezinnen. Om het welzijn en de gezondheid van de intelligente sociale honden te ondersteunen, is het belangrijk aandacht te besteden aan een aangepaste voeding. Met Bellfor Food for Golden Retrievers kunt u dit met gemak doen.

Welk voedsel is goed voor Golden Retrievers?

Golden Retrievers zijn uiterst vredig en kalm. Tegelijkertijd hebben ze echter ook een sterke drang om te bewegen en moeten ze zowel mentaal als fysiek voldoende uitgedaagd worden. Dit feit moet u niet alleen in overweging nemen bij het plannen van uw dagelijks leven, maar ook bij het kiezen van het voedsel voor uw Golden Retriever.

Daarnaast hebben grote rassen zoals de Golden Retriever een verhoogd risico op een levensbedreigende rotatie van de maag. Om dit tegen te gaan is Bellfor Wiesen-Schmaus ideaal als koud geperst droogvoer. 

Onze outdoor menukaart biedt enige afwisseling op het menu. Net als onze koudgeperste droge voeding is het natte voedsel zeer goed verteerbaar dankzij de afwezigheid van granen en kunstmatige additieven en zorgt het ervoor dat uw Golden Retriever optimaal wordt voorzien van alle belangrijke voedingsstoffen via zijn voeding.

Als beloning tijdens de training of als kleine traktatie voor tussendoor raden wij uw Golden Retriever onze graanvrije scharrelsnacks met extra vlees in voedselkwaliteit aan.

Beste eten voor Golden Retrievers voor een speciale prijs

Wij willen u zo goed mogelijk ondersteunen bij het voeren van uw hond volgens zijn behoeften. Om deze reden ontvangt u uw Golden Retriever voeding als set tegen een speciale prijs. Zorg ervoor dat u onze goedkope spaarset krijgt en krijg 10 procent extra korting bij uw volgende bestelling van voedsel voor uw Golden Retriever.

Onze voedselset voor Golden Retrievers in een oogopslag:

247
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed