Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Сockerspaniël voedingsset van Bellfor

Art.No.:
50025

Staffel prijzen

    1 St.
    30.49 EUR ( 1.15 EUR / 100 g )
30.49 EUR 35.58 EUR
1.15 EUR / 100 g
inclusief BTW 21% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 2,650.00g

Samen goedkoper!

30.49 EUR 35.58 EUR
1.15 EUR / 100 g
inclusief BTW 21% Verzendkosten

Gezond Bellfor voer voor cockerspaniëls 

De cockerspaniël is een Engels hondenras. Hij wordt oorspronkelijk als jachthond gefokt en is tegenwoordig ook als echte familiehond erg populair. Voor de vitaliteit en gezondheid van de cockerspaniël is een passend voer van cruciaal belang. 

Welk voer leent zich voor de cockerspaniël? 

De cockerspaniël is een actieve hond, die zijn oorspronkelijke toepassing als jachthond meestal niet verbergen kan. Bij zijn voeding is het belangrijk om op een afgemeten omvang van de porties te letten. Tegelijkertijd moet het voer van de cockerspaniël zo heilzaam mogelijk zijn en hem van alle belangrijke voedingsstoffen voorzien. 

Daartoe bevelen wij een voeding met Bellfor Freiland-Schmaus (Openlucht-Feest) aan. Het is een graanvrij droogvoer voor honden zonder kunstmatige toevoegingen. Bellfor Freiland-Schmaus (Openlucht-Feest) bevat noch plantaardige noch dierlijke bijproducten en kenmerkt zich in plaats daarvan door het gebruik van uitsluitend hoogwaardige bestanddelen en een op de behoeften afgestemd gehalte aan dierlijke eiwitten. 

U kunt er daarom zeker van zijn, dat uw cockerspaniël het voer zeer goed verdraagt en er bij elke hap van zal genieten. Gebruikt u daarnaast onze Hühnerfleischstreifen (Kippenvleesreepjes) om uw viervoeter tussendoor met een gezonde hondensnack een plezier te doen. 

Het kan daarnaast zinvol zijn, om de gezondheid van de huid en vacht van uw cockerspaniël met een geschikt voedingssupplement te ondersteunen. Voor dit doel bevelen wij u Shiimun Skin met shiitake en andere natuurlijke bestanddelen aan.  

Voer voor cockerspaniëls in een goedkope voordeelverpakking kopen 

Door van het begin af aan op een rasspecifieke voeding te letten, levert u een aanzienlijke bijdrage aan het welbevinden en de vitaliteit van uw cockerspaniël. Aangezien wij u graag bij de voeding van uw hond willen helpen, hebben wij een speciaal voedingspakket voor cockerspaniëls gemaakt. 

Bestel het pakket met Freiland-Schmaus (Openlucht-Feest), Hühnerfleischstreifen (Kippenvleesreepjes) en Shiimun Skin voordelig bij ons in de shop en u ontvangt daarbij een tegoedbon, waarmee u bij uw volgende aankoop van voer tien procent kunt besparen.  

Ons pakket met voer voor uw cockerspaniël in één overzicht: 

323
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed

Gerelateerde producten

2.54 EUR 2.54 EUR / 100 g
inclusief BTW 21% Verzendkosten
13.08 EUR 26.16 EUR / 100 g
inclusief BTW 12% Verzendkosten