Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Australian Shepherd hondenvoer set van Bellfor

Art.No.:
50000

Staffel prijzen

    1 St.
    18.70 EUR ( 0.58 EUR / 100 g )
18.70 EUR 21.24 EUR
0.58 EUR / 100 g
inclusief BTW 21% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 3,200.00g

Samen goedkoper!

18.70 EUR 21.24 EUR
0.58 EUR / 100 g
inclusief BTW 21% Verzendkosten

Australian Shepherd voer van Bellfor

De Australian Shepherd is een middelgrote Noord-Amerikaanse herdershond. Hij is zeer wendbaar en daardoor bijzonder geschikt voor actieve eigenaren. Om de gezondheid van de intelligente viervoeters optimaal te ondersteunen, is het belangrijk om bij het kopen van Australian Shepherd food te letten op een goede kwaliteit.

Welk voedsel is goed voor de Australische Herder?

De Australian Shepherd hecht er veel belang aan om voldoende actief en druk te zijn. Om aan de energiebehoefte van de actieve dieren te voldoen, adviseren wij hen te voeren met ons graanvrije Heide-Schmaus. 

Het licht verteerbare droogvoer heeft een bijzonder hoog vleesgehalte en is ideaal als voer voor de Australia Shepherd. Door het gebruik van geselecteerde grondstoffen en het vermijden van kunstmatige toevoegingen kunt u er zeker van zijn dat Bellfor Heide-Schmaus uw hond een goede verteerbaarheid en optimale voeding biedt. 

Om uw Australian Shepherd mentaal en fysiek uit te dagen, zijn diverse hondensporten, zoals hondentochten en behendigheid, zeer geschikt. Als gezonde beloning tijdens de training bevelen wij onze smakelijke Heide-Happen zonder granen en met veel vers vlees in voedselkwaliteit aan.

Bestel beste Australische herdersvoedsel bij Bellfor

Het is altijd ons doel geweest om hondeneigenaren te ondersteunen bij de juiste voeding van hun viervoeters. Om deze reden bieden wij het voedsel voor uw Australian Shepherd aan als een goedkope besparingsset. Beveilig uw pakket met Heide Feast en Heide Bite tegen een speciale prijs en ontvang 10% extra korting bij de volgende bestelling van uw Australische herder bij ons. 

Onze voedselset voor uw Australian Shepherd in een oogopslag:

240
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed