Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Puppyvoeding in de economie set - Landgut-Menu Junior 6x400g + Immuun Junior 50g + 1 Jutezak van Bellfor Hondenvoer

Art.No.:
40021

Staffel prijzen

    1 St.
    29.85 EUR ( 1.22 EUR / 100 g )
29.85 EUR 33.99 EUR
1.22 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 2,450.00g

Passende Bellfor-puppyvoeding in de economie set

Het voeden volgens de eisen is van cruciaal belang voor de gezonde ontwikkeling van een pup. Met de hoogwaardige producten van Bellfor kunt u uw groeiende viervoeter voorzien van alle belangrijke voedingsstoffen die hij nodig heeft.

Lekker natvoer voor jonge honden

De kwaliteit van de voeding is vooral belangrijk voor pups. Bovendien verschillen hun voedingsbehoeften in sommige opzichten van die van hun volwassen tegenhangers. Daarom is het essentieel dat u uw puppy een geschikt puppyvoeder geeft.

Als u hiervoor natvoer wilt gebruiken, raden wij u Bellfor Landgut-Menu Junior aan. Dit is een graanvrij hondenvoer op basis van insecten. Het gebruik van insecten (zwarte soldaatvliegen) als eiwitbron zorgt ervoor dat het voer bijzonder goed wordt verdragen en ook door voedingsgevoelige jonge honden goed wordt verdragen.

Tegelijkertijd wordt insecteneiwit gekenmerkt door een bijzonder hoge biologische waarde en een uitstekende verteerbaarheid. U kunt er dus zeker van zijn dat uw puppy optimaal wordt voorzien van eiwitten die hij dringend nodig heeft voor zijn groei.

Natuurlijke ondersteuning van het immuunsysteem

Het immuunsysteem is nog niet volledig ontwikkeld bij jonge honden. Dit is onder andere merkbaar wanneer een pup zich gestrest voelt en daardoor direct last heeft van spijsverteringsproblemen.

Om deze reden adviseren wij een voedingssupplement met Bellfor Immuun Junior voor opgroeiende honden. Dit natuurlijke preparaat bevat een speciale combinatie van geselecteerde ingrediënten, zoals propolis, rozenbottel en akkerpaardenstaart, die uw kleine viervoeter voorzien van waardevolle voedingsstoffen ter ondersteuning van het immuunsysteem.

Koop gezonde voeding voor puppy's in de economy pack

Vanaf de eerste dag kunt u vertrouwen op een gezonde voeding en zo de basis leggen voor een lang en vitaal hondenleven. Om u hierbij te ondersteunen, hebben we een economische set van voeding voor puppy's samengesteld.

De set bestaat uit ons natvoer Landgut-Menu Junior en Bellfor Immuun Junior en is verkrijgbaar in onze online shop tegen een speciale prijs. Daarnaast ontvangt u een kortingsbon voor 10 procent als klein bedankje bij uw bestelling, die u bij uw volgende aankoop kunt inwisselen.

Onze economie met natte voeding voor puppy's in een oogopslag:

301
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed

Gerelateerde producten