info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
100 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
31.39 EUR
125.57 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
13.08 EUR
163.55 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten

Steun voor het herstel van uw hond

Of het nu een ziekte is die net overwonnen is of zelfs door stress. Er zijn vele redenen waarom de eetlust van uw hond kan afnemen. Het is zeer belangrijk voor het herstel en het algemene welzijn van uw hond dat hij de voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft.

Een geschikte aanvullende voeding zoals Rehabo van Bellfor kan u daarbij helpen.

Bellfor supplementen om herstel te bevorderen

Met Bellfor Rehabo hebben wij een hoogwaardig voedingssupplement ontwikkeld waarmee u het herstel van uw hond op betrouwbare wijze kunt bevorderen en zijn algemene welzijn kunt verbeteren.

Bellfor Rehabo is ideaal als ondersteuning in stresssituaties of voor herstel na ziekte, maar ook voor oude honden die niet goed eten.

Stimuleer de eetlust van uw hond, voorzie de viervoeter van waardevolle voedingsstoffen en ondersteun hem zo op een natuurlijke manier tijdens herstel en genezing.

Onze kwaliteitsbelofte

Natuurlijk kunt u er zeker van zijn dat Bellfor Rehabo aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen voldoet als al onze producten.

Dankzij zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een receptuur die in samenwerking met dierenartsen is ontwikkeld, zijn een uitstekende verteerbaarheid en een betrouwbare werkzaamheid van Bellfor Rehabo gegarandeerd.

Regeneration
watsapp-button-icon
bellfore motive