Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Weimaraner voedingsset van Bellfor

Art.No.:
50033

Staffel prijzen

    1 St.
    47.99 EUR ( 1.14 EUR / 100 g )
47.99 EUR 53.98 EUR
1.14 EUR / 100 g
inclusief VAT 19% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 4,220.00g

Gezond voer voor de weimaraner in een voordeelpakket van Bellfor

De weimaraner is een grote jachthond uit Duitsland. Hij is zeer veelzijdig en betrouwbaar en wordt tegenwoordig deels ook als therapiehond ingezet. Het juiste voer draagt aanzienlijk bij aan een lang en gelukkig leven voor de weimaraner. 

Welk voer heeft de weimaraner nodig?

De weimaraner is een grote hond, wiens dagelijks leven doorgaans wordt gekenmerkt door een hoge mate van activiteit. Hij heeft daarom een relatief hoge energiebehoefte, wat bij de berekening van een passende hoeveelheid voer in acht moet worden genomen. 

Net als bij de meeste grotere rassen bestaat bij de weimaraner een relatief hoog risico op het krijgen van een in het ergste geval dodelijke maagkanteling. Om die reden bevelen wij een voeding met Bellfor Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) aan. Daarbij gaat het om een koudgeperst droogvoer voor honden. 

Koudpersen is een bijzonder nauwkeurig proces en verhindert een al te sterk opzwellen van het voer in de maag waardoor de kans op een mogelijke maagkanteling gereduceerd kan worden. Afgezien daarvan kunt u er natuurlijk zeker van zijn, dat u met Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) voor een hoogwaardig voer voor uw weimaraner kiest. Wij gebruiken uitsluitend natuurlijke bestanddelen en zien af van het verwerken van graan, en van het verwerken van plantaardige en dierlijke bijproducten om de productiekosten laag te houden. 

Natuurlijk is zelfs het beste voer voor de weimaraner soms niet goed genoeg. Gezonde hondensnacks zoals onze Hühnerfleischstreifen (Kalkoenvleesreepjes) en een voedingssupplement met Shiimun Skin op basis van shiitake voor de gezondheid van de huid en de vacht, maken het dieet van uw weimaraner helemaal af en ondersteunen het welbevinden van de hond op natuurlijke wijze.  

Weimaraner voer van Bellfor voordelig bestellen

Een op de behoeften afgestemde voeding levert elke dag een cruciale bijdrage aan het blijvend gezond en vitaal te houden van uw weimaraner. We willen u daarbij graag ondersteunen en hebben daarom een speciaal voedingspakket voor de weimaraner gemaakt. 

U kunt het pakket met Bellfor Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) droogvoer, Shiimun Skin met shiitake en onze smakelijke en gezonde Hühnerfleischstreifen (Kalkoenvleesreepjes) direct bij ons in de shop bestellen. Als klein bedankje ontvangt u dan bovendien een kortingsbon voor tien procent korting, die u bij uw volgende aankoop van voer kunt gebruiken. 

Ons voedingspakket voor uw weimaraner in één overzicht:

331
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed

Gerelateerde producten

22.50 EUR 5.63 EUR / 1 kg
inclusief VAT 7% Verzendkosten
1.50 EUR 150 EUR / 1 kg
inclusief VAT 19% Verzendkosten
24.99 EUR 20.83 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten