Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Rottweiler voedselset van Bellfor

Art.No.:
50010

Staffel prijzen

    1 St.
    48.48 EUR ( 1.13 EUR / 100 g )
48.48 EUR 53.48 EUR
1.13 EUR / 100 g
inclusief VAT 19% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 4,300.00g

Hondenvoer voor Rottweiler van Bellfor

De Rottweiler is een van de oudste rashonden uit Duitsland. Hij is een klassieke werkhond, die geschikt is in de juiste handen maar ook als gezinshond. Om de grote en zware viervoeters van de best mogelijke voeding te voorzien, is het voor Rottweilers zeer belangrijk om de juiste voeding te kiezen.

Welk voedsel is het beste voor Rottweiler?

De Rottweiler is een grote en zware hond. Om in zijn energiebehoefte te voorzien, is het daarom belangrijk om in de eerste plaats te letten op de juiste hoeveelheid voedsel. Daarnaast heeft de Rottweiler, zoals alle grote rassen, een verhoogd risico op een levensbedreigende maagtorsie.

Om deze reden raden wij aan om te voeden met Bellfor Wiesen-Schmaus. Dit is een droogvoer voor honden dat wordt geproduceerd in een koud persproces. Koud geperst droogvoer heeft het voordeel dat het minder zwelt in de maag van de hond en helpt zo de kans op maagtorsie te verminderen.

Tegelijkertijd kunt u er met Bellfor Wiesen-Schmaus als voeding voor uw Rottweiler zeker van zijn dat uw viervoeter optimaal wordt voorzien van voedingsstoffen. Want het graanvrije droogvoer bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en voorziet uw Rottweiler van de benodigde hoeveelheid dierlijke eiwitten en licht verteerbare koolhydraten uit ingrediënten als aardappelen.

Als snack voor Rottweilers is het zinvol om Bellfor Gewrichten & Botten Soft-Happen te gebruiken. Deze smakelijke traktaties zijn uitsluitend gemaakt van licht verteerbare ingrediënten en bevatten ook Ovopet, dat de gewrichten van uw Rottweiler voorziet van collageen, hyaluronzuur en andere belangrijke voedingsstoffen.

Koop hoogwaardige Rottweiler-voedsel van Bellfor in een set en bespaar

Met een op de soort afgestemde voeding bevordert u de gezondheid en het welzijn van uw Rottweiler bij elke maaltijd. Wij willen u hierbij graag ondersteunen en hebben hiervoor een budget set met voeding voor Rottweilers samengesteld.

U kunt de voedingsset met Wiesen-Schmaus, Gewrichten & Botten Soft-Happen en Dental Sticks voor een speciale prijs in onze winkel bestellen. Als dank voor uw aankoop ontvangt u ook een voucher waarmee u een korting van 10 procent kunt krijgen op uw volgende bestelling.

Onze Rottweiler voedingsset in een oogopslag:

300
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed

Gerelateerde producten

22.50 EUR 5.63 EUR / 1 kg
inclusief VAT 7% Verzendkosten
2.50 EUR 5 EUR / 1 kg
inclusief VAT 19% Verzendkosten
4.99 EUR 4.99 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten