Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Riesenschnauzer voedingsset van Bellfor

Art.No.:
50018

Staffel prijzen

    1 St.
    37.99 EUR ( 0.91 EUR / 100 g )
37.99 EUR 42.49 EUR
0.91 EUR / 100 g
inclusief VAT 19% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 4,180.00g

Gezond Bellfor voer in een voordeelpakket voor de riesenschnauzer 

De riesenschnauzer is de grootste vertegenwoordiger van de schnauzers. Hij kenmerkt zich onder andere door een hoge intelligentie en een robuuste lichaamsbouw, waardoor hij al vroeg als werkhond erkend en gebruikt werd. Voor een blijvend gezonde en goed functionerende riesenschnauzer is het juiste voer van doorslaggevend belang.  

Welk voer is voor de riesenschnauzer het meest geschikt?

Riesenschnauzers zijn grote en actieve honden. Hun energiebehoefte is dan ook vanzelfsprekend hoog, wat bij de berekening van de hoeveelheid voer absoluut in acht moet worden genomen. Net als bij veel grote hondenrassen is er een grotere kans op het ontstaan van een levensbedreigende maagkanteling. 

Wij raden u daarom aan om bij de voeding van uw riesenschnauzer voor Bellfor Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) te kiezen. Aangezien het droogvoer door middel van koudpersen wordt geproduceerd, zwellen de brokken in de maag niet zo sterk op. Daardoor wordt de spijsvertering van de riesenschnauzer ontzien en het risico op een maagkanteling verminderd. 

Afgezien daarvan kunt u er bij onze Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) op rekenen, dat het voer uw riesenschnauzer optimaal van alle belangrijke voedingsstoffen voorziet. Het graanvrije droogvoer voor honden bevat namelijk geen kunstmatige toevoegingen noch minderwaardige bestanddelen zoals plantaardige en dierlijke bijproducten. In plaats daarvan kiezen wij uitsluitend voor hoogwaardige ingrediënten, die uw riesenschnauzer een op zijn behoeften aangepaste hoeveelheid dierlijke eiwitten en goed verdraaglijke koolhydraten levert.

Om problemen met de vacht of huid tegen te gaan, raden wij u aan om het voer van uw riesenschnauzer met Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) te verrijken. Dit natuurlijke voedingssupplement bevat geselecteerde bestanddelen, zoals bijvoorbeeld biergist en insecteneiwit, dat uit de larven van de zwarte soldatenvlieg (Hermetia illucent) wordt vervaardigd, en kan een waardevolle bijdrage voor een optimale huid en glanzende vacht leveren. 

Gezond riesenschnauzer voer als voordeelpakket bij Bellfor aanschaffen

Een gezond voer bevordert het welbevinden en de vitaliteit van uw riesenschnauzer bij elke maaltijd. Aangezien wij u graag willen ondersteunen, hebben wij voor u een speciaal voedingspakket voor riesenschnauzers samengesteld. 

Bestelt u het voordeelpakket met ons koudgeperste Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest), onze Haut & Fell Pulver (Huid & Vacht Poeder) en onze Dental Sticks voor de dagelijkse gebitsverzorging van uw riesenschnauzer direct in onze webshop. Dan krijgt u als dank een voucher, waarmee u bij uw volgende bestelling tien procent korting krijgt. 

Ons voedingspakket voor uw riesenschnauzer in één overzicht: 

317
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed

Gerelateerde producten

22.50 EUR 5.63 EUR / 1 kg
inclusief VAT 7% Verzendkosten
2.50 EUR 5 EUR / 1 kg
inclusief VAT 19% Verzendkosten
12.50 EUR 15.63 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten
4.99 EUR 4.99 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten