Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Newfoundlander voedingsset van Bellfor

Art.No.:
50034

Staffel prijzen

    1 St.
    48.49 EUR ( 1.13 EUR / 100 g )
48.49 EUR 53.98 EUR
1.13 EUR / 100 g
inclusief VAT 19% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 4,300.00g

Rasspecifiek Bellfor voer voor newfoundlanders voor een aantrekkelijke voordeelprijs 

De newfoundlander is een zeer grote en zware hond uit Canada. Dankzij zijn uiterst geduldige en vriendelijke karakter leent deze voormalige werkhond zich zeer goed voor families met kinderen. Voor een goede gezondheid is een op zijn behoeften afgestemde voeding met een passend voer voor de newfoundlander zeer belangrijk.  

Welk voer is voor de newfoundlander het meest geschikt? 

De newfoundlander heeft gezien zijn grootte relatief veel voer nodig, om in zijn energiebehoefte te voorzien. Afgezien daarvan heeft hij net als de meeste grote hondenrassen een vergrote kans op een potentieel dodelijke maagkanteling. 

Om dat laatste te verhinderen, raden wij u aan om voor de newfoundlander koudgeperst droogvoer zoals Bellfor Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) te gebruiken. De door koudpersen geproduceerde brokken zwellen in de maag van de hond nauwelijks op. Op die manier kan Bellfor Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) eraan bijdragen, de kans op een maagkanteling bij de newfoundlander te verkleinen. 

Bovendien bevat het smakelijke droogvoer voor honden uitsluitend hoogwaardige bestanddelen, die aan de natuurlijke voedingsbehoeften van uw viervoeter voldoen. Wij gebruiken geen dierlijke en plantaardige bijproducten, noch andere minderwaardige bestanddelen zoals tarwe of kunstmatige toevoegingen. In plaats daarvan voorziet Bellfor Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) uw newfoundlander van de ideale hoeveelheid aan dierlijke eiwitten en van goed verteerbare koolhydraten uit gezonde bestanddelen, zoals bijvoorbeeld aardappelen. 

Natuurlijk horen smakelijke hondensnacks als beloning voor tussendoor er eenvoudig weg bij. Met Bellfor Immun Soft-Happen (Zachte-Hapjes) brengt u niet alleen een welkome afwisseling aan in het dieet van uw newfoundlander, maar ondersteunt u tegelijkertijd ook de weerstand van uw viervoeter met waardevolle voedingsstoffen uit geselecteerde bestanddelen als propolis, duindoornbessen en zwarte soldatenvliegen (Hermetia illucens). 

Hoogwaardig newfoundlander voer van Bellfor aanschaffen 

Een door de behoeften ingegeven voeding levert een cruciale bijdrage aan een lang en gezond hondenleven. Om u daarbij te ondersteunen, hebben wij een speciaal voedingspakket voor uw newfoundlander samengesteld.  

Bestelt u het voordeelpakket met Bellfor Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) droogvoer, smakelijke Immun Soft-Happen (Zachte-Hapjes) en onze Dental Sticks voor de gebitsverzorging voor een speciale prijs en u krijgt ook nog eens tien procent korting op uw volgende aankoop bij Bellfor.  

Ons voedingspakket voor uw newfoundlander in één overzicht: 

332
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed

Gerelateerde producten

22.50 EUR 5.63 EUR / 1 kg
inclusief VAT 7% Verzendkosten
1.50 EUR 150 EUR / 1 kg
inclusief VAT 19% Verzendkosten
4.99 EUR 4.99 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten
24.99 EUR 12.5 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten