Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Mechelse Herder voedingsset van Bellfor

Art.No.:
50028

Staffel prijzen

    1 St.
    37.49 EUR ( 0.9 EUR / 100 g )
37.49 EUR 42.49 EUR
0.9 EUR / 100 g
inclusief VAT 19% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 4,180.00g

Gezond voer voor de Mechelse herder in een voordeelpakket van Bellfor

De Mechelse herder is een kortharige variant van de Belgisch herdershond. Hij is buitengewoon sterk en wordt in talrijke landen als werkhond bij de politie en het leger ingezet. Om gezondheidsproblemen te vermijden, is een goed voer voor de Mechelse herder van groot belang.

Welk voer heeft een Mechelse herder nodig?

De Mechelse herder is geenszins een gezellige familiehond. Hij bezit een uitzonderlijk hoge bewegingsdrang en geldt als een betrouwbare en robuuste werkhond. Voor een optimale verzorging is het belangrijk, zijn energiebehoefte in acht te nemen en de kwaliteit van het hondenvoer de noodzakelijke aandacht de geven. 

Voor de Mechelse herder raden bij een voeding met Bellfor Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) aan. Dit koudgeperste droogvoer kenmerkt zich door natuurlijke bestanddelen en het feit dat volledig is afgezien van kunstmatige toevoegingen. Daarnaast gebruiken wij voor de productie geen graan of andere minderwaardige grondstoffen, zoals bijvoorbeeld dierlijke of plantaardige bijproducten. 

Afgezien daarvan garandeert het koudpersen, dat het droogvoer na consumptie in de maag van de hond niet zo sterk uitzet. Daarmee neemt het risico op een maagkanteling, die voor uw Mechelse herder levensgevaarlijk is, aanzienlijk af. 

Daarnaast kan een voedingssupplement met Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) erbij helpen, problemen met de huid en vacht te vermijden. Het poeder bevat eveneens uitsluitend natuurlijke bestanddelen, die uw Mechelse herder kunnen voorzien van aanvullende voedingsstoffen, zoals bijvoorbeeld belangrijke aminozuren uit insecteneiwit, dat uit de larven van zwarte soldatenvliegen (Hermetia illucens) gewonnen wordt.

Voer voor uw Mechelse herder voordelig bij Bellfor bestellen 

Met een juiste voeding garandeert u, dat het uw Mechelse herder aan niets ontbreekt en dat uw viervoeter met een beetje geluk een lang hondenleven te wachten staat. Om u daarbij te ondersteunen, hebben wij voor u een passend voedingspakket met producten voor uw Mechelse herder gemaakt.

Bestel het voordeelpakket met onze Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest), Haut & Fell Pulver (Huid & Vacht Poeder) en Dental Sticks voor een effectieve reiniging van de tanden voor een speciale prijs, dan krijgt u ook nog eens tien procent korting op uw volgende aankoop van voer. 

Ons voedingspakket voor uw Mechelse herder in één overzicht: 

326
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed

Gerelateerde producten

22.50 EUR 5.63 EUR / 1 kg
inclusief VAT 7% Verzendkosten
2.50 EUR 5 EUR / 1 kg
inclusief VAT 19% Verzendkosten
12.50 EUR 15.63 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten
4.99 EUR 4.99 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten