info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
60 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Premium Hundefutter ohne Getreide

Leonberger voedingsset van Bellfor

43.58 EUR
37.10 EUR
8.88 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 21% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 4,180.00g
Art.No.:
50030

Staffel prijzen

1 St.
37.10 EUR ( 8.88 EUR / 1 Kg )

Gezond hondenvoer voor de Leonberger als voordeelpakket van Bellfor 

De Leonberger is een groot hondenras uit Duitsland, dat onder andere uit kruisingen tussen de newfoundlander en de sint-bernardshond ontstaan is. Hij is bijzonder kindvriendelijk en leent zich uitstekend als familiehond. Een goed hondenvoer is voor de Leonberger belangrijk, om aan voeding gerelateerde gezondheidsklachten te vermijden.

Welk hondenvoer is voor de Leonberger goed geschikt?

De Leonberger is een zeer grote en zware hond. Ondanks zijn vriendelijke aard heeft hij natuurlijk een hoge energiebehoefte, waaraan met een toereikend grote hoeveelheid voer tegemoetgekomen moet worden. Bovendien bestaat bij de Leonberger net als bij andere grote rassen een verhoogd risico op een levensbedreigende maagkanteling. 

Om die reden bevelen wij voor de voeding van de Leonberger het Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) droogvoer van Bellfor aan. Het voer wordt namelijk doormiddel van koudpersen geproduceerd. Daardoor blijven niet alleen de waardevolle voedingsstoffen optimaal behouden, maar ook zwellen de brokken na consumptie nauwelijks op, wat de kans op een maagkanteling bij de Leonberger reduceert. 

Afgezien daarvan kenmerkt het voer zich natuurlijk door de gebruikelijke hoge kwaliteit van Bellfor. Wij gebruiken geen dierlijke of plantaardige bijproducten, noch kunstmatige toevoegingen of granen. In plaats daarvan bevat Bellfor Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) geselecteerde grondstoffen van levensmiddelkwaliteit, die uw Leonberger van een ideale hoeveelheid dierlijke eiwitten en andere essentiële voedingsstoffen voorziet. 

Als gezonde beloning voor tussendoor raden wij u onze Truthahnfleischstreifen (Kalkoenvleesreepjes) aan, die eveneens vrij zijn van kunstmatige toevoegingen en uitsluitend kalkoen bevatten. 

Leonberger hondenvoer van Bellfor in een voordeelpakket aanschaffen 

Doe geen concessies als het op de kwaliteit van het voer voor uw Leonberger aankomt, en kies voor een op zijn behoeften afgestemde voeding met hoogwaardige producten van Bellfor. Om u daarbij te ondersteunen, hebben wij een voordeelpakket voor uw Leonberger gemaakt. 

Bestelt u het voedingspakket met koudgeperste Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest), smakelijke Truthahnfleischstreifen (Kalkoenvleesreepjes) en onze Dental Pulver (Tanden Poeder) voor milde tandverzorging voor een speciale prijs, en u krijgt ook nog eens tien procent korting op uw volgende aankoop van voer.  

Ons voedingspakket voor uw Leonberger in één overzicht: 

328
11

Geef uw beoordeling

Slecht
Goed

Als u vragen heeft over het product, kunt u ons bellen op de telefoon
+49 2255 957 39 96
of schrijf uw vraag hier:

Gerelateerde producten

27.49 EUR
6.87 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
5.22 EUR
52.23 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
1.53 EUR
152.52 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 21% Verzendkosten
13.08 EUR
163.55 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
watsapp-button-icon
bellfore motive