Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Ierse Wolfshond voedingsset van Bellfor

Art.No.:
50031

Staffel prijzen

    1 St.
    45.99 EUR ( 1.08 EUR / 100 g )
45.99 EUR 51.27 EUR
1.08 EUR / 100 g
inclusief VAT 19% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 4,250.00g

Voordeelpakket met voer van Bellfor voor de Ierse wolfshond 

De Ierse wolfshond is een ruwharige windhond uit Ierland. Hij valt onder de grootste hondenrassen en wordt tegenwoordig dankzij zijn vriendelijke karakter vooral als familiehond gehouden. Het juiste voer speelt een grote rol bij het vermijden van gezondheidsproblemen bij de Ierse wolfshond. 

Welk voer heeft de Ierse wolfshond nodig? 

Gezien zijn imposante lichaamsgrootte spreekt het voor zich, dat de Ierse wolfshond een relatief hoge energiebehoefte heeft. Afgezien daarvan behoort hij tot de rassen, waarvoor een bovengemiddeld risico op levensgevaarlijke maagkantelingen bestaat.  

Met het oog op dit gegeven, raden wij een voeding met ons droogvoer Naturgut-Schmaus (Natuurgebied-Feest) aan. Het is een voer dat doormiddel van koudpersen wordt geproduceerd. Dat heeft als voordeel, dat het voer in de maag van de Ierse wolfshond nauwelijks uitzet en de kans op een potentieel dodelijke maagkanteling zo gereduceerd kan worden. 

Daarnaast bevat Bellfor Naturgut-Schmaus (Natuurgebied-Feest) insecteneiwit uit larven van Hermetia illucens (zwarte soldatenvliegen) als heilzame en hypoallergene eiwitbron. In combinatie met het afzien van granen, plantaardige en dierlijke bijproducten en kunstmatige toevoegingen, maakt dat het voer tot een uitstekende keus om de Ierse wolfshond overeenkomstig zijn behoeften te verzorgen. 

Daarnaast bevelen wij u Hirschlungenwürfel (Hertenlong-Kubussen) aan als beloning voor tussendoor en een voedingssupplement met Bellfor Immun. Bellfor Immun bevat zorgvuldig geselecteerde bestanddelen, zoals bijvoorbeeld duindoornbessen, insecteneiwit en propolis, die uw Ierse wolfshond waardevolle voedingsstoffen voor een sterk immuunsysteem leveren.   

Voer voor de Ierse wolfshond bij Bellfor voor een speciale prijs aanschaffen 

Als u de voeding van uw Ierse wolfshond de noodzakelijke aandacht geeft, reduceert u het risico op aan voeding gerelateerde gezondheidsproblemen aanzienlijk. Aangezien wij u daarbij graag willen ondersteunen, hebben wij een speciaal pakket samengesteld met voer voor de Ierse wolfshond.

Bestelt u het pakket dat uit Naturgut-Schmaus (Natuurgebied-Feest) droogvoer, Bellfor Immun en Hirschlungenwürfeln (Hertenlong-Kubussen) bestaat nu voor een speciale prijs in onze shop, dan ontvangt u daarnaast een tegoedbon, waarmee u tien procent korting krijgt op uw volgende aankoop van voer. 

Ons voedingspakket voor uw Ierse wolfshond in één overzicht: 

329
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed

Gerelateerde producten

2.50 EUR 5 EUR / 1 kg
inclusief VAT 19% Verzendkosten
12.50 EUR 15.63 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten