Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Grote Poedel voedingsset van Bellfor

Art.No.:
50017

Staffel prijzen

    1 St.
    37.99 EUR ( 0.91 EUR / 100 g )
37.99 EUR 42.49 EUR
0.91 EUR / 100 g
inclusief VAT 19% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 4,180.00g

Gezond Bellfor hondenvoer voor de grote poedel voor een speciale prijs 

De grote poedel, ook wel bekend als koningspoedel, is de grootste variëteit van de uit Frankrijk stammende poedels. Hij werd oorspronkelijk als jachthond ingezet en geniet tegenwoordig vooral als actieve familie- en werkhond grote populariteit. 

Welk voer leent zich voor de grote poedel?

Grote poedels zijn actieve honden met een zeer goed leervermogen, wat ze tot uitstekende sporthonden maakt. Bij de voeding moet u zowel de energiebehoefte als de juiste samenstelling van het voer in acht nemen. Daar komt bij dat koningspoedels soms een levensgevaarlijke maagkanteling kunnen krijgen. 

Voor een op de behoeften afgestemde verzorging raden wij Bellfor Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) als voer voor de grote poedel aan. Het hoogwaardige droogvoer is vrij van granen, van dierlijke en plantaardige bijproducten en van kunstmatige toevoegingen. In plaats daarvan levert het uw grote poedel een ideale hoeveelheid aan dierlijke eiwitten en licht verteerbare koolhydraten uit goed verdraagbare ingrediënten zoals aardappelen.

Bellfor Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) is bovendien een koudgeperst hondenvoer. Dat heeft als voordeel, dat de individuele brokken na consumptie in de maag van uw hond nauwelijks uitzetten, waardoor het risico op een in het ergste geval dodelijke maagkanteling wordt gereduceerd. 

Een goed voer vormt de basis van een op het ras afgestemde voeding voor uw poedel. Daarnaast kan het echter zinvol zijn om de vacht, die veel aandacht behoeft, met een passend voedingssupplement zoals Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) te ondersteunen. Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) is een natuurlijk product, en voorziet uw koningspoedel van aanvullende voedingsstoffen uit geselecteerde bestanddelen, zoals bijvoorbeeld insecteneiwit uit larven van Hermetia illucens (de zwarte soldatenvlieg) en biergist.

Bellfor hondenvoer voor grote poedels in een voordeelpakket aanschaffen 

Met een rasspecifieke voeding draagt u er met elke maaltijd aan bij, dat uw grote poedel optimaal verzorgd wordt en aan de voeding gerelateerde gezondheidsklachten uitblijven. Wij willen u hier graag bij ondersteunen. Om die reden hebben wij voor grote poedels een voedingspakket met passende producten samengesteld. 

U koopt het pakket met ons koudgeperste Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest), Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) en onze Dental Sticks voor de dagelijkse reiniging van hondentanden voor een speciale prijs in onze webshop. Daarnaast krijgt u van ons als klein bedankje een tegoedbon, waarmee u 10 procent kunt besparen bij uw volgende aankoop van voer.

Ons voer voor grote poedels in één overzicht:

316
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed

Gerelateerde producten

22.50 EUR 5.63 EUR / 1 kg
inclusief VAT 7% Verzendkosten
2.50 EUR 5 EUR / 1 kg
inclusief VAT 19% Verzendkosten
12.50 EUR 15.63 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten
4.99 EUR 4.99 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten