Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Dwergschnauzer voedingsset van Bellfor

Art.No.:
50026

Staffel prijzen

    1 St.
    28.46 EUR ( 1.02 EUR / 100 g )
28.46 EUR 32.93 EUR
1.02 EUR / 100 g
inclusief BTW 21% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 2,780.00g

Samen goedkoper!

28.46 EUR 32.93 EUR
1.02 EUR / 100 g
inclusief BTW 21% Verzendkosten

Voordeelpakket met dwergschnauzer voer van Bellfor 

De dwergschnauzer is een kleine hond uit Duitsland. Hij is zeer waakzaam en zelfbewust en is zeer geliefd als familie- en begeleidingshond. Bij het bevorderen van het welbevinden en de vitaliteit van de dwergschnauzer, speelt de keuze van een passend voer een cruciale rol. 

Welk voer is voor de dwergschnauzer het beste? 

De dwergschnauzer is klein, maar bewijst tegelijkertijd echter een uitgesproken actieve metgezel te zijn. Voor een op de behoeften afgestemde verzorging is het daarom allereerst belangrijk, met de juiste hoeveelheid voedsel in de energiebehoefte te voorzien.

Daarnaast moet bij de samenstelling van het voer uiteraard rekening gehouden worden met de natuurlijke voedingsbehoeften van de dwergschnauzer. Met Bellfor Freiland-Schmaus mini (Veld-Feest mini) kunt er ervan op aan, dat dat zeker het geval is. 

Freiland-Schmaus mini (Veld-Feest mini) is een hoogwaardig droogvoer, dat uitsluitend uit natuurlijke bestanddelen bestaat en waarvan de brokken de perfecte grootte hebben voor kleine hondenrassen. Wij gebruiken geen dierlijke en plantaardige bijproducten en ook geen granen. In plaats daarvan voorziet het smakelijke voer uw dwergschnauzer van hoogwaardige dierlijke eiwitten en goed verteerbare koolhydraten. 

Een goed droogvoer vormt de basis voor een uitgebalanceerd voedingsplan, dat met op de behoeften afgestemde voedingssupplementen en gezonde hondensnacks, op zinvolle wijze kan worden aangevuld. Voor de dwergschnauzer bevelen we Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) als ondersteuning voor de gezondheid van de huid en vacht aan en de smakelijke Freiland-Happen (Veld-Hapjes) als beloning voor tussendoor die past bij het ras.

Bellfor voedingspakket voor dwergschnauzer in de webshop bestellen 

Des te beter met een passend voer aan de behoeften van uw dwergschnauzer tegemoet wordt gekomen, des te waarschijnlijk is het dat uw viervoeter een lang en gelukkig hondenleven wacht. Om u daarbij te ondersteunen, hebben wij voor u een voedingspakket samengesteld. 

U kunt het pakket dat uit Freiland-Schmaus (Veld-Feest) droogvoer, smakelijke Freiland-Happen (Veld-Hapjes) en Bellfor Haut & Fell Pulver (Huid & Vacht Poeder) bestaat, voor een speciale prijs in onze online shop bestellen. Als dank daarvoor ontvangt u van ons een tegoedbon, waarmee u tien procent bespaart op uw volgende aankoop van voer.  

Ons pakket met voer voor dwergschnauzers in één overzicht:

324
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed

Gerelateerde producten

1.53 EUR 153 EUR / 1 kg
inclusief BTW 21% Verzendkosten Dessverre er dette produktet ikke tilgjengelig nå
13.08 EUR 16.35 EUR / 100 g
inclusief BTW 12% Verzendkosten