Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Duitse Staande Korthaar voedingsset van Bellfor

Art.No.:
50019

Staffel prijzen

    1 St.
    37.99 EUR ( 0.91 EUR / 100 g )
37.99 EUR 42.49 EUR
0.91 EUR / 100 g
inclusief VAT 19% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 4,180.00g

Hoogwaardig Bellfor hondenvoer voor de Duitse staande korthaar

De Duitse staande korthaar is een middelgrote jachthond uit Duitsland. Het gaat om een uitgesproken adaptieve jachthond, die zich bij voldoende uitdaging ook goed naar het alledaagse leven van een familie met kinderen voegt. Een voeding die op zijn behoeften is afgestemd met een voor de Duitse staande korthaar geschikt hondenvoer draagt absoluut bij aan een lang en gezond leven voor uw actieve viervoeter. 

Welk hondenvoer leent zich voor de Duitse staande korthaar? 

De Duitse staande korthaar is een actieve hond, die vooral als jachtmetgezel zeer geliefd is en die daarnaast ook deels als sledehond wordt ingezet. Dientengevolge heeft hij een vrij hoge energiebehoefte, die met een toereikend grote hoeveelheid voedsel tegemoetgekomen dient te worden.

Afgezien daarvan is het natuurlijk belangrijk, dat de samenstelling van het hondenvoer aan de natuurlijke voedingsbehoeften van de Duitse staande korthaar voldoet. Met Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) van Bellfor kun u erop vertrouwen, dat dat zeker het geval is. Het hoogwaardige droogvoer bevat namelijk uitsluitend natuurlijke bestanddelen en is bovendien vrij van granen en van plantaardige en dierlijke bijproducten. 

In plaats daarvan voorziet het voer uw Duitse staande korthaar van een op diens behoeften afgestemde hoeveelheid aan dierlijke eiwitten en goede koolhydraten. Aangezien Bellfor Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) een koudgeperst hondendroogvoer betreft, zwellen de brokken in de maag van de hond nauwelijks op. Daardoor neemt het risico op een gevaarlijke maagkanteling bij uw Duitse staande korthaar aanzienlijk af. 

Naast een hoogwaardig hondenvoer kan het zinvol zijn, om het welbevinden van de Duitse staande korthaar met passende voedingssupplementen, zoals bijvoorbeeld Haut & Fell Pulver (Huid & Vacht Poeder) van Bellfor te ondersteunen. Het heilzame preparaat bevat een zorgvuldig afgestemd mengsel van natuurlijke ingrediënten, die de huid en de vacht van uw hond met belangrijke voedingsstoffen verzorgen. 

Hondenvoer voor de Duitse staande korthaar in een voordeelpakket kopen 

Met de juiste voeding draagt u er bij elke maaltijd aan bij, dat uw Duitse staande korthaar goed verzorgd is en dat door de voeding ingegeven problemen uitblijven. We willen u graag bij de rasspecifieke voeding van uw Duitse staande korthaar ondersteunen. Daarom hebben wij een speciaal voedingspakket voor u samengesteld.  

Het pakket bestaat uit ons droogvoer Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest), het voedingssupplement Haut & Fell Pulver (Huid & Vacht Poeder) en onze Dental Sticks, die speciaal voor de dagelijkse gebitsverzorging van honden worden ontwikkeld. Bestelt u het voordeelpakket tegen een speciale prijs in onze webshop, dan krijgt u daarbij nog eens tien procent korting op uw volgende aankoop van hondenvoer. 

Ons voedingspakket voor uw Duitse staande korthaar in één overzicht: 

318
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed

Gerelateerde producten

22.50 EUR 5.63 EUR / 1 kg
inclusief VAT 7% Verzendkosten
2.50 EUR 5 EUR / 1 kg
inclusief VAT 19% Verzendkosten
12.50 EUR 15.63 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten
4.99 EUR 4.99 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten