Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Dobermann voedingsset van Bellfor

Art.No.:
50029

Staffel prijzen

    1 St.
    37.49 EUR ( 0.9 EUR / 100 g )
37.49 EUR 42.49 EUR
0.9 EUR / 100 g
inclusief VAT 19% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 4,180.00g

Gezond dobermann voer in voordeelpakket van Bellfor 

De dobermann is een grote hond uit Duitsland. Hij is bijzonder intelligent en capabel, wat hem tot een veelzijdig inzetbare werkhond maakt. Om gezondheidsproblemen te vermijden en het welbevinden van de dobermann te bevorderen, is de kwaliteit van het hondenvoer van cruciaal belang.

Welk hondenvoer leent zich voor de dobermann? 

De dobermann is een actieve hond, die voldoende beweging en uitdaging nodig heeft. Zowel bij het inzetten als werkhond als bij het houden als familiehond is het belangrijk om hem genoeg voer tot zijn beschikking te geven om tegemoet te komen aan zijn energiebehoefte.

Afgezien daarvan heeft de dobermann een hondenvoer nodig, dat hem van een op zijn behoeften afgestemde hoeveelheid dierlijke eiwit voorziet. Met ons Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) droogvoer lukt dat u zonder problemen. Het hoogwaardige voer bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen. Bovendien is het vrij van granen en van dierlijke en plantaardige bijproducten. 

Daarnaast heeft Bellfor Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) het voordeel, dat het een koudgeperst droogvoer betreft. Door het koudpersen zwellen de brokken in de maag van de hond nauwelijks op. Daarmee neemt de kans op een gevaarlijke maagkanteling, die voor grote hondenrassen als de dobermann van nature een vergroot risico voorstelt, aanzienlijk af.

Een goed voer vormt de basis voor een gezonde voeding voor uw dobermann. Daarnaast kan het zinvol zijn om het dieet met passende voedingssupplementen, zoals bijvoorbeeld Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) te verrijken. Het betreft een natuurlijk voedingssupplement met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, die uw dobermann belangrijke voedingsstoffen ter ondersteuning van de gezondheid van zijn huid en vacht levert.

Dobermann hondenvoer van Bellfor voor een speciale prijs aanschaffen 

Met een hoogwaardig hondenvoer van Bellfor ondersteunt u de vitaliteit van uw dobermann bij elke maaltijd. Om u optimaal bij de op zijn behoeften afgestemde voeding te ondersteunen, hebben wij een speciaal voordeelpakket voor uw dobermann samengesteld.  

Het pakket bestaat uit Bellfor Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest), Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) en onze Dental Sticks voor een milde reiniging van de tanden en is voor een speciale prijs in onze shop te verkrijgen. Als dank voor uw bestelling krijgt u van ons bovendien nog een tegoedbon, waarmee u bij uw volgende aankoop van voer voor uw dobermann tien procent kunt besparen. 

Ons voordeelpakket met dobermann hondenvoer in één overzicht: 

327
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed

Gerelateerde producten

22.50 EUR 5.63 EUR / 1 kg
inclusief VAT 7% Verzendkosten
2.50 EUR 5 EUR / 1 kg
inclusief VAT 19% Verzendkosten
12.50 EUR 15.63 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten
4.99 EUR 4.99 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten