Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Deense Doggen voedingsset van Bellfor

Art.No.:
50013

Staffel prijzen

    1 St.
    37.99 EUR ( 0.91 EUR / 100 g )
37.99 EUR 42.49 EUR
0.91 EUR / 100 g
inclusief VAT 19% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 4,180.00g

Bellfor hondenvoer voor de Deense dog

De Deense dog is één van de grootste hondenrassen ter wereld. Een uitgebalanceerde en op de behoeften gebaseerde voeding is voor de gezondheid en het welbevinden van de imposante viervoeter onontbeerlijk. 

Welk voer leent zich voor de Deense dog? 

Gezien zijn lichaamsgrootte spreekt het vermoedelijk voor zich dat de Deense dog een relatief grote hoeveelheid aan voer behoeft. Daar komt bij dat het ras een zeer hoog risico loopt op het krijgen van een levensbedreigende maagkanteling. 

Met het oog op deze factoren, bevelen wij onze Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) als voer voor de Deense dog aan. Het hoogwaardige hondenvoer wordt door middel van koudpersen geproduceerd. Dat zorgt ervoor, dat de brokken in de maag van de hond niet zo sterk opzwellen, waardoor het risico op een maagkanteling wordt beperkt. 

Bovendien zorgt Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) van Bellfor voor een voorziening van voedingsstoffen die aansluit bij de behoeften. Het voer bevat geen graan, geen kunstmatige toevoegingen en ook geen dierlijke of plantaardige bijproducten. In plaats daarvan voorziet het uw Deense dog van de ideale hoeveelheid aan dierlijke eiwitten en licht verteerbare koolhydraten uit gezonde ingrediënten, zoals aardappelen. 

Daarnaast kan het zinvol zijn, extra voedingsstoffen aan uw Deense dog beschikbaar te stellen, ter ondersteuning van de gezondheid van de huid en de vacht. Dit lukt u bijzonder eenvoudig met Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht). Het natuurlijke voedingssupplement bevat geselecteerde ingrediënten zoals biergist en insecteneiwit uit de larven van Hermetia illucens (de zwarte soldatenvlieg), die eraan kunnen bijdragen om problemen met de huid en vacht bij de Deense dog te vermijden. 

Hoogwaardig voer voor Deense doggen voordelig bij Bellfor bestellen 

Een op de behoeften afgestemde voeding met een hoogwaardig hondenvoer bevordert de vitaliteit van uw Deense dog elke dag. Om u bij de gezonde voeding te ondersteunen, hebben wij een bijzonder voedingspakket voor Deense doggen samengesteld.  

U kunt het pakket dat uit Bellfor Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest), Haut & Fell Pulver (Huid & Vacht Poeder) en Dental Sticks bestaat, voordelig in onze shop bestellen. Als bedankje voor uw aankoop krijgt u daarnaast bij uw volgende aankoop tien procent korting.  

Ons pakket met voer voor uw Deense dog in één overzicht:  

312
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed

Gerelateerde producten

22.50 EUR 5.63 EUR / 1 kg
inclusief VAT 7% Verzendkosten
2.50 EUR 5 EUR / 1 kg
inclusief VAT 19% Verzendkosten
12.50 EUR 15.63 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten
4.99 EUR 4.99 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten