info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
60 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Premium Hundefutter ohne Getreide

Dalmatiër voedingsset van Bellfor

30.30 EUR
28.25 EUR
8.07 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 3,500.00g
Art.No.:
50024

Staffel prijzen

1 St.
28.25 EUR ( 8.07 EUR / 1 Kg )

Voer voor dalmatiërs dat is afgestemd op hun behoeften in Bellfor voordeelverpakking

De uit Kroatië afkomstige Dalmatiër zal niet in de laatste plaats dankzij zijn opvallende zwart-witte vacht bij iedere hondenliefhebber wel bekend zijn. Bij de keuze van het juiste voer voor de dalmatiër moet u op een aantal zaken letten, om gezondheidsproblemen te vermijden. 

Welk voer is voor de dalmatiër geschikt? 

In tegenstelling tot de meeste andere hondenrassen is de dalmatiër door een genetisch defect niet in staat om purine om te zetten in allantoïne. Daardoor stijgt bij slechte voeding de concentratie van het urinezuur, wat de vorming van blaas- en nierstenen in de hand werkt. In het ergste geval kan er zelfs een nierkoliek ontstaan. 

Om dergelijke gezondheidsproblemen te vermijden, hebben dalmatiërs een voer met een zo laag mogelijk purinegehalte nodig. Wij raden u daarom onze purinearme soorten met insecteneiwit uit de larven van de zwarte soldatenvlieg (Hermetia illucens) aan.  

Zowel ons droogvoer Landgut-Schmaus (Landgoed-Feest) als ook ons natvoer Landgut-Menü (Landgoed-Menu) bevat slechts zeer weinig purine en leent zich daarmee ideaal om uw dalmatiër overeenkomstig diens behoeften te voeden. Tegelijkertijd kunt u erop rekenen, dat het voer uitsluitend hoogwaardige, natuurlijke bestanddelen bevat. Ons hondenvoer op insectenbasis bevat geen granen noch andere minderwaardige ingrediënten zoals plantaardige en dierlijke bijproducten. 

Natuurlijk weet ook een dalmatiër kleine beloningen in de vorm van smakelijke hondentraktaties te waarderen. Om daarbij zijn behoeften wat betreft het purinegehalte in acht te nemen, raden wij u de graanvrije Bellfor Landgut-Happen (Landgoed-Hapjes) met insecteneiwit aan. Net als ons voer op insectenbasis bevatten ook deze uitsluitend natuurlijke bestanddelen, zodat een op het ras afgestemde beloning voor uw dalmatiër geen probleem vormt. 

Voedingspakket voor dalmatiërs aanschaffen in de webshop van Bellfor  

Met het juiste voer verzorgt u uw dalmatiër overeenkomstig zijn behoeften en levert u een waardevolle bijdrage aan een lang en gezond hondenleven. Om u daarbij te ondersteunen, hebben wij een passend voedingspakket met onze purinearme producten op insectenbasis samengesteld.

Bestel het pakket met nat- en droogvoer en onze smakelijke Soft-Happen (Zachte-Hapjes) met insecteneiwit voordelig in onze webshop en als klein bedankje ontvangt u tien procent korting die bij uw volgende aankoop gebruikt kan worden. 

Ons pakket met voer voor uw dalmatiër in één overzicht:

322
11

Geef uw beoordeling

Slecht
Goed

Als u vragen heeft over het product, kunt u ons bellen op de telefoon
+49 2255 957 39 96
of schrijf uw vraag hier:

Gerelateerde producten

watsapp-button-icon
bellfore motive