Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Collie voedingsset van Bellfor

Art.No.:
50021

Staffel prijzen

    1 St.
    37.99 EUR ( 0.91 EUR / 100 g )
37.99 EUR 42.49 EUR
0.91 EUR / 100 g
inclusief VAT 19% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 4,180.00g

Bellfor voordeelpakket met hondenvoer voor collies

Collies zijn klassieke herdershonden, waarvan de oorsprong in Schotland ligt. Er bestaan zowel kortharige als langharige varianten, waarbij de langharige collie duidelijk vaker voorkomt. Een door de behoeften ingegeven voeding met een hoogwaardig hondenvoer draagt absoluut bij aan het vermijden van aan voeding gerelateerde gezondheidsproblemen bij de collie.

Welk hondenvoer is voor de collie het meest geschikt? 

De collie is een grote hond, die veel beweging en werk nodig heeft, waarvoor bijvoorbeeld verschillende disciplines uit de hondensport kunnen worden ingezet. Naast een bij zijn energiebehoefte passende hoeveelheid voedsel is het voor de collie belangrijk, dat zijn voer heilzaam is en hem alle belangrijke voedingsstoffen levert. 

Wij raden Bellfor Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) als voer voor de collie aan. Het hoogwaardige droogvoer wordt door middel van het speciale koudpersen gefabriceerd. Dat zorgt er niet alleen voor dat de voedingsstoffen in het voer optimaal behouden blijven, maar voorkomt daarnaast ook dat de brokken in de maag te veel opzwellen. Daardoor kan het risico op een levensgevaarlijke maagkanteling gereduceerd worden. 

Onafhankelijk daarvan kenmerkt Bellfor Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) zich door een op de soort afgestemde receptuur en een hoge kwaliteit van de gebruikte grondstoffen. Wij gebruiken geen kunstmatige toevoegingen voor ons voer, noch granen of plantaardige en dierlijke bijproducten. In plaats daarvan kiezen wij voor bestanddelen van levensmiddelkwaliteit en een op de behoeften afgestemd gehalte aan dierlijke eiwitten. 

Om problemen met de huid en vacht tegen te gaan, kan het daarnaast bovendien zinvol zijn om het dieet van de collie met Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) te verrijken. Dit natuurlijke voedingssupplement voorziet uw hond van waardevolle voedingsstoffen uit bestanddelen zoals biergist en insecteneiwit, dat uit de larven van zwarte soldatenvliegen (Hermetia illucens) wordt gewonnen.

Collie hondenvoer goedkoop in een voordeelpakket van Bellfor kopen

Om het welbevinden en de vitaliteit van uw collie te bevorderen, is een op de behoeften afgestemde voorziening van voedingsstoffen door middel van een hoogwaardige hondenvoeding zeer belangrijk. We willen u daar graag bij ondersteunen en hebben daarom een speciaal voedingspakket voor collies samengesteld. 

Het pakket bestaat uit ons koudgeperste droogvoer Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest), het natuurlijke voedingssupplement Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) en onze Dental Sticks voor een milde tandreiniging. Bestel het pakket voor een speciale prijs in onze shop en u ontvangt bovendien een kortingsbon voor tien procent korting, die u bij uw volgende aankoop van voer voor uw collie kunt verzilveren. 

Ons voordeelpakket met collie hondenvoer in één overzicht: 

320
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed

Gerelateerde producten

22.50 EUR 5.63 EUR / 1 kg
inclusief VAT 7% Verzendkosten
2.50 EUR 5 EUR / 1 kg
inclusief VAT 19% Verzendkosten
12.50 EUR 15.63 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten
4.99 EUR 4.99 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten