Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Berner Sennenhond voedingsset van Bellfor

Art.No.:
50022

Staffel prijzen

    1 St.
    50.99 EUR ( 1.16 EUR / 100 g )
50.99 EUR 56.48 EUR
1.16 EUR / 100 g
inclusief VAT 19% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 4,400.00g

Gezond voer van Bellfor voor de Berner sennenhond 

De Berner sennenhond is een grote, langharige hond uit Zwitserland. Hij kan als reddings- en speurhond worden ingezet of simpelweg als familiehond gehouden worden. Het juiste voer helpt erbij om het welbevinden en de gezondheid van de Berner sennenhond optimaal te ondersteunen.  

Welk voer leent zich het beste voor de Berner sennenhond? 

De Berner sennenhond wordt zeer groot en zwaar. Om aan de energiebehoefte van de enorme dieren te voldoen, is daarom een relatief grote hoeveelheid aan voer noodzakelijk. Bovendien bestaat bij de Berner sennenhond een vrij grote kans op het krijgen van een gevaarlijke maagkanteling.  

Daarom bevelen wij u aan, Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) van Bellfor als voer voor uw Berner sennenhond te gebruiken. Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) is een koudgeperst droogvoer. Dat heeft als voordeel, dat de afzonderlijke brokken in de maag van het dier nog nauwelijks opzwellen. Daardoor neemt het risico op het krijgen van een maagkanteling aanmerkelijk af. 

Daarnaast kunt u natuurlijk op de gebruikelijke hoge kwaliteit van Bellfor rekenen. Onze Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) is vrij van granen en bevat geen kunstmatige toevoegingen noch minderwaardige bestanddelen zoals plantaardige of dierlijke bijproducten. In plaats daarvan voorziet het voer uw Berner sennenhond met een op diens behoeften afgestemde hoeveelheid aan dierlijke eiwitten en goed verteerbare koolhydraten.  

Natuurlijk mogen passende hondensnacks in het dagelijks leven van uw Berner sennen niet ontbreken. Wij bevelen voor dit doel onze Hirschlungenwürfel (Hertenlong-Kubussen) en Bellfor Gelenke & Knochen Soft-Happen (Bellfor Zachte Hapjes voor Gewrichten & Botten) aan. Die laatsten bevatten het natuurlijke werkstoffencomplex Ovopet, dat uit de eierschalen van kippeneieren gewonnen wordt, en uw hond een reeks aan belangrijke voedingsstoffen voor de gewrichten levert.  

Hoogwaardig voer voor Berner sennenhonden in een voordeelpakket bestellen 

Een aan de behoeften aangepaste voeding draagt op significante wijze bij aan het vermijden van gezondheidsproblemen, en ondersteunt het welzijn van uw hond met elke hap. Wij willen u bij een uitgebalanceerde voeding voor uw Berner sennenhond helpen en hebben daarom een passend voedingspakket gemaakt.  

U kunt de voordeelverpakking met Bellfor Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest), de gezonde snacks Gelenke & Knochen Soft-Happen (Zachte Hapjes voor Gewrichten & Botten) en Hirschlungenwürfel (Hertenlong-Kubussen) voor een speciale prijs in onze shop bestellen. Als dank ontvangt u van ons daarbij een kortingsbon voor tien procent korting op uw volgende aankoop. 

Ons pakket met voer voor Berner sennenhonden in één overzicht:  

321
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed

Gerelateerde producten