Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Airedaleterriër voedingsset van Bellfor

Art.No.:
50027

Staffel prijzen

    1 St.
    37.49 EUR ( 0.9 EUR / 100 g )
37.49 EUR 42.49 EUR
0.9 EUR / 100 g
inclusief VAT 19% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 4,180.00g

Rasspecifiek hondenvoer voor airedaleterriërs als voordeelverpakking van Bellfor 

De Britse airedaleterriër was een van de eerste rassen die in Duitsland als werkhond bij de politie en het leger werd ingezet. Het is een buitengewoon intelligent en leergierig ras en kenmerkt zich bovendien door zijn veelzijdigheid. Een op de behoeften afgestemde voeding met een hoogwaardig hondenvoer helpt erbij om de airedaleterriër optimaal te verzorgen en eventuele aan voeding gerelateerde problemen te voorkomen. 

Welk hondenvoer heeft de airedaleterriër nodig? 

Als klassieke werkhond bezit de airedaleterriër een uitgesproken bewegingsdrift, wat zich niet in de laatste plaats ook terug laat zien in zijn energiebehoefte. Afgezien daarvan is het minstens zo belangrijk, om op een rasspecifieke samenstelling van het hondenvoer te letten.   

Dat houdt met name in, dat het voer van de airedaleterriër graanvrij moet zijn en een hoog genoeg aandeel aan dierlijk eiwit moet bevatten. Met Bellfor Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) kiest u voor een droogvoer waarbij precies dat het geval is. Wij gebruiken uitsluitend grondstoffen van levensmiddelkwaliteit en zien zeer bewust af van minderwaardige bestanddelen, zoals bijvoorbeeld dierlijke en plantaardige bijproducten of kunstmatige smaakstoffen. 

Daarnaast heeft ons Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) droogvoer het voordeel, dat het door middel van koudpersen wordt geproduceerd. Daardoor wordt verhinderd dat de maag overmatig uitzet en wordt het risico op een potentieel dodelijke maagkanteling verlaagd.

Om het dieet van uw airedaleterriër aan te vullen, kan een voedingssupplement met Haut & Fell Pulver (Huid & Vacht Poeder) van Bellfor zinvol zijn. Daarbij gaat het om een puur natuurlijk product, waarvan de zorgvuldig afgestemde samenstelling uw hond talrijke waardevolle voedingsstoffen ter ondersteuning van een gezonde huid en een glanzende, volle vacht levert. 

Bellfor hondenvoer voor airedaleterriërs voordelig online kopen 

Met een hoogwaardig hondenvoer levert u een belangrijke bijdrage aan een lang en vitaal leven voor uw airedaleterriër. Wij willen u graag bij de rasspecifieke voeding van uw hond ondersteunen en hebben voor u een voedingspakket met passende producten voor uw airedaleterriër samengesteld. 

Bestel onze voordeelverpakking bestaande uit Wiesen-Schmaus (Weiden-Feest) droogvoer, Dental Sticks voor de tandverzorging en Bellfor Haut & Fell (Huid & Vacht) voor een speciale prijs en u stelt zich bovendien zeker van nog eens tien procent korting op uw volgende aankoop bij ons. 

Ons voordeelpakket met airedaleterriër hondenvoer in overzicht:  

325
11

Geef uw beoordeling

    Slecht 
 Goed

Gerelateerde producten

22.50 EUR 5.63 EUR / 1 kg
inclusief VAT 7% Verzendkosten
2.50 EUR 5 EUR / 1 kg
inclusief VAT 19% Verzendkosten
12.50 EUR 15.63 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten
4.99 EUR 4.99 EUR / 100 g
inclusief VAT 7% Verzendkosten