Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Groenlipmossel voor Honden

De groenlipmossel is een van de soorten mosselen. De habitat is in de zee rond Nieuw-Zeeland, waar hij ondertussen ook in grote aquaculturen wordt gekweekt. Groenlipmosselen worden niet alleen gebruikt als voedsel, maar worden ook gebruikt in gedroogde en poedervorm voor voedingssupplementen.

De groenlipmossel als voedingssupplement voor honden

Groenlipmosselen worden nu steeds vaker gebruikt als ingrediënten in voedingssupplementen voor honden. De reden voor dit gebruik zijn de glycosaminoglycanen die erin zitten.

Glycosaminoglycanen zijn aminosuikerverbindingen die vooral in de synoviale vloeistof voorkomen. Groenlipmosselen bevatten ook waardevolle omega-3 vetzuren, eiwitten en diverse mineralen zoals magnesium.

Effect van groenlipmosselen als voedingssupplementen

Bij veel honden zijn gewrichtsproblemen bijna de regel. Vooral grote rassen lijden vaak aan aandoeningen van het bewegingsapparaat. Groenlipmosselen worden verondersteld hier te helpen in de mate dat de glycosaminoglycanen in de synoviale vloeistof worden opgenomen en zo bijdragen aan het behoud van de gezondheid van de gewrichten of het verlichten van bestaande problemen.

Glycosaminoglycanen alleen zijn niet voldoende

Het is zeker waar dat glycosaminoglycanen een belangrijke component zijn van synoviale vloeistof. En voedingssupplementen met groenlipmosselen kunnen tot op zekere hoogte het ongemak helpen verminderen.

Een dergelijk preparaat alleen is echter niet voldoende om de gezondheid van de gewrichten duurzaam te verbeteren. Aan de ene kant de gewrichten bestaan niet alleen uit synoviale vloeistof en aan de andere kant moeten ze ook een aantal andere voedingsstoffen, die helaas niet voorzien van groenlipmosselen.

Bellfor Gewrichten & Botten met een uniek werkstoffencomplex

Zoals u waarschijnlijk weet, is ons doel bij Bellfor om u te helpen een gezonde voeding voor uw hond te behouden. Naast ons assortiment hoogwaardige hondenvoeding doen wij dit ook met onze hondenvoedingssupplementen.

Speciaal voor de gezondheid van gewrichten hebben we het product Bellfor Gewrichten & Botten ontwikkeld. Dit is een natuurlijk voedingssupplement van Ovopet. Ovopet wordt gewonnen uit het eischaalmembraan van kippeneieren en bevat ongeveer 500 verschillende actieve ingrediënten.

Deze zijn vooral belangrijk voor de gewrichten van uw hond:

  • Collages
  • Hyaluronzuur (glycosaminoglycanen)
  • Glucosamine
  • Chondroïtinesulfaat
  • Lysozym

Studies hebben aangetoond dat deze unieke combinatie van actieve ingrediënten Ovopet bijzonder effectief maakt.

Bellfor Joints & Bones is het perfecte voedingssupplement om ouderdomsslijtage van de gewrichten te voorkomen, de hoge belasting van het bewegingsapparaat bij sporthonden tegen te gaan en het risico op gewrichtsziekten te verminderen of de behandeling ervan te ondersteunen.

Maar overuig uzelf en test Bellfor Gewrichten & Botten op uw hond.

Auxilium Salutis voor honden met gewrichtspijn

Als uw hond pijn heeft als gevolg van zijn gewrichtsproblemen, is een geschikte pijntherapie meestal aan te raden. Auxilium Salutis kan een goed alternatief zijn als u sterke medicatie en de bijwerkingen ervan wilt vermijden.

Auxilium Salutis is een vijf procent CBD olie voor honden. De cannabidiol (CBD) die het bevat is al enige tijd zeer populair en wordt met succes gebruikt bij pijntherapie en de behandeling van ontstekingsziekten.

Combineer Auxilium Salutis met Bellfor Gewrichten & Botten en ondersteun de behandeling van gewrichtsproblemen van uw hond met natuurlijke producten die geen bijwerkingen veroorzaken.


Aanbevolen producten

Gerelateerde Artikelen

Schrijf een recensie

    Slecht 
 Goed