Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Graanvrij puppyvoer

Graanvrij puppyvoer - de juiste voeding vanaf jonge leeftijd

De hond is een van de beste vrienden van de man en daarom wilt u uw pleegouders zorg, aandacht en het best mogelijke voer geven. Deze laatste stelt meestal zeer individuele eisen en is afhankelijk van de leeftijd, het ras en de activiteit van de hond. Voeding speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van pups in het bijzonder. Het calciumgehalte is vooral belangrijk voor de botstructuur, omdat te veel botbeschadiging op lange termijn tot gevolg zou hebben, te weinig om zwakke botten broos te maken. Puppy's hebben ook een gevoelig spijsverteringskanaal, wat een bijzonder zacht dieet voor de kleine boefjes vereist. Voeding met granen bevattend voedsel kan leiden tot voedselintoleranties en allergieën, omdat het zetmeel in de korrel slechts in beperkte mate kan worden gemetaboliseerd door het hondenorganisme. Zo vermindert korrelvrij puppyvoer het allergiepotentieel en maakt het een zorgeloze opgroei mogelijk.

Graanvrij puppyvoer - de voordelen

Als graan in de voederproductie wordt weggelaten, leveren aardappelen of groenten de nodige koolhydraten, voedingsvezels, vitaminen en mineralen. Wij geven de voorkeur aan de zoete aardappel voor onze graanvrije puppyvoeding, omdat het een van de rijkste groenten is aan mineralen en vitaminen. Daarnaast zorgt de complexere zetmeelstructuur voor een gelijkmatigere toename van de bloedsuikerspiegel en belast het kleine organisme dus niet.

Alleen de beste ingrediënten

Voor onze graanvrije voeding gebruiken we een groot deel vlees en natuurlijke seizoensgebonden ingrediënten, waarvan de meeste afkomstig zijn uit het Münsterland. Ons voer is vrij van schadelijke stoffen, rijk aan prebiotica en omega-3 vetzuren. Door de zachte bereiding van ons voedsel blijven mineralen en vitaminen maximaal bewaard. Zodra uw geliefde viervoeter volwassen is, is er geen verdere verandering in de voeding nodig.


Onze producten

Aanbevolen

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Oogproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. Het kan verschillende oorzaken hebben en zich op zeer verschillende manieren manifesteren.In dit artikel kunt u ontdekken wat de oorzaak is va..

18-06-2019 Beoordelingen: 20901
Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontstekingen zijn bij honden helaas niet zeldzaam. Meestal gaat de ziekte gepaard met veel pijn voor het dier, alleen al daarom moet u er serieus mee omgaan.In deze bijdrage gaan we in op de versch..

11-01-2018 Beoordelingen: 39988
Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Krabt uw hond voortdurend aan zijn oren, schudt hij zijn hoofd of houdt hij het vaak scheef? Dan is de kans groot dat hij een oorontsteking heeft.Net als bij de mens veroorzaakt dit ook bij uw hond pi..

18-10-2017 Beoordelingen: 8453