info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
100 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Premium Hundefutter ohne Getreide

Voedingssupplement voor sporthonden - Fitness Riegel (Fitness reepje) van Bellfor Hondenvoer - 400g

20.92 EUR
52.31 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
Verzendgewicht per stuk: 400.00g
Art.No.:
28469

Staffel prijzen

1 St.
20.92 EUR ( 52.31 EUR / 1 Kg )

Fitness reepje voor sporthonden

Energie voor honden mit dem Fitness Riegel (Fitness reepje) van Bellfor

Sporthonden hebben een speciale energievoorziening nodig

Het Fitness Riegel (Fitness reepje) van Bellfor is de optimale energievoorziening voor alle honden, die topprestaties moeten leveren. Het Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje) is speciaal ontwikkeld voor honden, die in duursporten worden gebruikt.

Honden gebruikt in duursporten hebben vetten van hoge kwaliteit nodig

Voor het uithoudingsvermogen van sledehonden, honden in canicross of over het algemeen honden in de trekhonden sport, is een vet- en koolhydraatrijk dieet een voordeel. Hier dient het vet voornamelijk als energiebron, omdat deze energie door middel van conversieprocessen langere tijd energie geeft.

De combinatie maakt het verschil – Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje) voor honden

Het Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje) bevat een unieke combinatie van verschillende hoogwaardige bronnen van vet, koolhydraten, mineralen, vitamine en de zogenaamde „Boosters“ zoals L-carnitine en L-arginine. De combinatie van de gebruikte grondstoffen zorgt voor een snelle energieconversie bij een lage voedingshoeveelheid van het Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje). De hoge energiedichtheid van het Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje) maakt het mogelijk om dat de honden topprestaties leveren.

Waarom is hoge energiedichtheid belangrijk voor sporthonden? 

Zodat de hond van voldoende energie wordt voorzien, moest de hond grote hoeveelheden droog voedsel of andere additieven zoals boter toe zich nemen. Daar kunt u nog vaak het toegepaste "inweken" van droogvoer bij op tellen,  waardoor het te snel door de hond wordt verteerd en daardoor worden belangrijke voedingsstoffen niet geheel opgenomen. Hier ondersteunt het Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje) de energietoevoer, door middel van droogvoer zoals Bellfor Pur Aktief optimaal. De hond bereikt bij een relatief lage voedingshoeveelheid van het Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje) toch nog een hoge calorie-inname. Voor een optimale en snelle regeneratie van de honden na de training of wedstrijd raden wij Bellfor Fitness Pulver (Fitness Poeder) aan.

Hoe ondersteunt het Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje) werkhonden?

Na lichamelijke inspanning vereist de sportieve actieve hond in de duursport een vet van hoge kwaliteit, mineralen zoals kalium en magnesium en in een kleine hoeveelheid snel beschikbare koolhydraten. Dit staat in tegenstelling tot honden, die op korte termijn hoge prestaties moeten leveren, zoals bijv. Windhonden. Zodat de benodigde vetten van hoge kwaliteit zoals insectenvet of levertraan uit het Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje) snel door de hond kunnen worden opgenomen, beschikt het Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje) over L-carnitine en L-arginine. Op deze wijze wordt een optimale vetverbranding gegarandeert en de hond kan doorlopend topprestaties leveren.

Voedingssupplement voor sportief actieve honden in de duursport:

  • Sledehonden
  • Honden die Canicross beoefenen
  • Honden die veel lopen
  • Diensthonden
  • Jachthonden
  • Honden die over het algemeen duursporten beoefenen

Het Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje) is de optimale ondersteuning voor honden, die duursporten beoefenen 

Zoals al onze Bellfor-producten werd het Bellfor Fitness Riegel (Fitness reepje) in samenwerking met onze dierenarts, dieren genezer en ervaren, succesvolle hondensporters ontwikkeld.

Insectevet bevat hoog geconcentreerde essentiële vetzuren, o.a. ook laurinezuur. Veel van de vetzuren zijn middellange ketens en daarom bijzonder gemakkelijk en snel verteerbaar. Daarom is de energie die daarin is opgeslagen, snel beschikbaar voor de hond.

Zalm biedt hoogwaardige omega-3-vetzuren.

Levertraan is een vet van hoge kwaliteit, die met vitamine A, vitamine D en vitamine E is verrijkt.

De zoete aardappel wordt beschouwd als een voedingsrijke groente (volgens CSPI). Het bevat veel belangrijke vitaminen en mineralen zoals bijvoorbeeld magnesium. Daarnaast bevat de zoete aardappel speciale eiwitten, die fungeren als antioxidanten. De zoete aardappel is in staat om de bloedsuikerspiegel te reguleren en heeft een lage glycemische index, wat de hond in duursporten te goed komt.

Beetwortel heeft enkele bijzonder belangrijke effecten voor de competitieve sporthond. De nitrieten verbeteren het zuurstofgebruik in de mitochondriën, ook wel de krachtcentrales van de cellen. Het lichaam kan de beschikbare zuurstof effectiever gebruiken en de longen worden minder belast. Bovendien wordt de bloeddruk verlaagd. In aanvulling daarop is de rode biet natuurlijk een bijzonder hoogwaardige bron van vitamines en mineralen en wordt gekenmerkt door hoge kaliumgehalte, IJzer en vitamine B.

Honing: Wetenschappers van het Laboratorium voor sportvoeding aan de Universiteit van Memphis (Tennessee) hebben het effect van honing op speciale koolhydraatoplossingen voor atleten bestudeerd in een klinische studie. Volgens het onderzoek is honing ideaal vanwege het milde effect op de bloedsuikerspiegel, om het uithoudingsvermogen te verhogen voor een training of wedstrijd. Daarentegen kunnen bepaalde preparaten met een hoge glycemische index (zoals dextrose of maltodextrine) het lichaam sneller vermoeien.

L-carnitine is een aminozuurverbinding, die ervoor zorgt dat vetzuren worden getransporteerd naar de spieren voor energieproductie. EOp dezelfde manier bevordert L-carnitine de regeneratie van de spieren L-arginine: In onderzoeken kunnen langlaufskiërs, de L-arginine opnemen, hun racetijden met maximaal 8% verhogen of testpersonen, die aanzienlijke de maximale afstand binnen 6 minuten kunnen verhogen. Er zijn onderzoeken die een langer uithoudingsvermogen hebben in intensieve, anaerobe prestaties en zou een gunstig effect kunnen hebben op de maximale zuurstofopname.

We bevelen ook onze Bellfor Fitness Pulver (Fitness Poeder) en Gelenke & Knochen (Gewrichten & Botten) kapselen voor actieve honden aan.

Gebruik:

Het voedingsadvies zal u helpen met het juiste gebruik.

Samenstelling: 

Vet van de larve van de zwarte soldaatvlieg (30%), zoete aardappel (20%), aardappel (20%), zalm (10%), rode biet (10%), honing (5%), ascorbinezuur (2%), levertraan (1%), L-carnitine (1%), L- arginine (1%).

 Onderliggende activa
 Ruw eiwit 2,3 %
 Ruw vet 43,5 %
 Ruwe celstof 0,7 %
 Ruwe as 0,8 %
 Vochtigheid 4,0 %


625 kcal / 100g

Bellfor Fitness Riegel:

Vóór de wedstrijdbelasting:

 Voederinstructies
 Gewicht van de hond tot 10 kg 10 kg tot 20 kg 20 kg tot 30 kg 30 kg tot 40 kg 40 kg tot 50 kg
 Voerhoeveelheid per dag 1/3 reepje 2/3 reepje 1 reepje 1 2/3 reepje 2 reepjes


Vóór de trainingsbelasting:

 Voederinstructies
 Gewicht van de hond tot 10 kg 10 kg tot 20 kg 20 kg tot 30 kg 30 kg tot 40 kg 40 kg tot 50 kg
 Voerhoeveelheid per dag 1/3 reepje 1/2 reepje 2/3 reepje 1 reepje 1 2/3 reepje

167
11

Geef uw beoordeling

Slecht
Goed

Als u vragen heeft over het product, kunt u ons bellen op de telefoon
+49 2255 957 39 96
of schrijf uw vraag hier:

Gerelateerde producten

20.99 EUR
8.4 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
5.22 EUR
52.23 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
31.39 EUR
125.57 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
47.09 EUR
470.92 EUR / 1 Kg
inclusief BTW 12% Verzendkosten
watsapp-button-icon
bellfore motive