Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Droogvoer voor puppies

Droogvoer van hoge kwaliteit voor puppy's

U bent van plan om een puppy te laten binnenkomen, en nu vraagt u zich af hoe u hem het beste kunt voeden? Veel mensen geloven dat pups nog geen droogvoer kunnen kauwen, maar dat is verkeerd. Al vanaf de vierde week kan een puppy droogvoer krijgen. In eerste instantie kan het worden gemengd met melk die speciaal is aangepast aan pups. Tot de achtste levensweek is de wisseling van voedsel meestal compleet. Het droge voedsel wordt zeer goed verdragen als het goed is samengesteld en rijk is aan voedingsstoffen.

Voedingsaanbiedingen voor fokkers

Voor fokkers bieden wij ook online speciaal, korrelloos droogvoer voor pups aan. Als u honden fokst als geregistreerd fokker, kunt u zelfs deelnemen aan ons fokker bonusprogramma. Dit omvat speciale prijsvoordelen en u krijgt de voedselpakketten voor uw puppy's zeer goedkoop. Wij bieden alleen hondenvoer aan dat is samengesteld uit zeer hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten. Voor pups stellen we speciale voedselpakketten samen volgens individuele wensen. Ons hondenvoer wordt in principe geproduceerd zonder ingrediënten van granen waarop honden allergisch kunnen reageren. Dit vermindert het risico op intolerantie voor de pups.

De gezondheid verbeteren en de levensvreugde vergroten

Puppy's hebben veel zorg en het juiste voer nodig, dan worden het ook sterke en vrolijke honden. Dus vanaf het begin moet uw puppy voedsel krijgen dat goed is voor zijn groei en gezondheid. Onze selectie van bijzonder voedzame droge voeding gemaakt van de beste voedingsstoffen, met alle vitaminen, eiwitten en mineralen is hier precies op afgestemd.


Onze producten

Aanbevolen

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Oogproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. Het kan verschillende oorzaken hebben en zich op zeer verschillende manieren manifesteren.In dit artikel kunt u ontdekken wat de oorzaak is va..

18-06-2019 Beoordelingen: 20909
Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontstekingen zijn bij honden helaas niet zeldzaam. Meestal gaat de ziekte gepaard met veel pijn voor het dier, alleen al daarom moet u er serieus mee omgaan.In deze bijdrage gaan we in op de versch..

11-01-2018 Beoordelingen: 39989
Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Krabt uw hond voortdurend aan zijn oren, schudt hij zijn hoofd of houdt hij het vaak scheef? Dan is de kans groot dat hij een oorontsteking heeft.Net als bij de mens veroorzaakt dit ook bij uw hond pi..

18-10-2017 Beoordelingen: 8454