Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Natuurlijk hondenvoer

Natuurlijk hondenvoer

Natuurlijk hondenvoer voor vitaliteit en kracht

Natuurlijk hondenvoer biedt uw hond een goede verdediging tegen ziekten, haaruitval en huidproblemen. Preventie door een evenwichtige aanvoer van sporenelementen, vitaminen en secundaire plantaardige stoffen helpt het dier gezond te blijven. We voegen alleen geselecteerde ingrediënten toe aan ons voer en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten kunnen we een perfect natuurlijk hondenvoer bieden dat veel voordelen biedt aan uw huisdier.


Vitaminen, mineralen en secundaire plantaardige stoffen uit de natuur

Natuurlijk hondenvoer bevat gezonde bijmengingen van erwten, tomaten, wortelen of veenbessen om de hond te voorzien van vitaminen, mineralen en secundaire plantaardige stoffen. We voegen deze belangrijke additieven in hun oorspronkelijke samenstelling toe aan het voer. Gedroogde vruchten bevatten de antioxidanten die uw dier beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. Zorg voor optimale immuundefensie en vertraag verouderingsprocessen met een goed dieet dat deze antioxidanten bevat.

Gezonde darmflora door natuurlijk hondenvoer 

Voldoende voedingsvezels en vooral de sporenelementen in chelaatvorm houden de darmflora van uw hond in topvorm. Met prebiotica ondersteunen we de nuttige bifidobacteriën in de darm, die kolonisatie van ziekteverwekkers voorkomen en een positief effect hebben op een gezonde darmflora. Voedingsvezels stimuleren een goede darmflora, voedingsvezels zwellen op in het darmkanaal en leiden tot schadelijke bacteriën. Er kunnen zich dus geen ziekteverwekkers in grotere concentraties in de darm nestelen. De immuunafweer wordt gestimuleerd door een evenwichtige aanvoer van sporenelementen en vitaminen. Uw hond ervaart de beste bescherming van binnenuit voor zijn gezonde ontwikkeling.

Smaak en genot

Natuurlijk hondenvoer betekent voor uw huisdier een geselecteerde fijne smaak van het voer en het genot van elke maaltijd. Wij bieden u lekker hondenvoer met gezonde ingrediënten.


Onze producten

Aanbevolen

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Oogproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. Het kan verschillende oorzaken hebben en zich op zeer verschillende manieren manifesteren.In dit artikel kunt u ontdekken wat de oorzaak is va..

18-06-2019 Beoordelingen: 20894
Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontstekingen zijn bij honden helaas niet zeldzaam. Meestal gaat de ziekte gepaard met veel pijn voor het dier, alleen al daarom moet u er serieus mee omgaan.In deze bijdrage gaan we in op de versch..

11-01-2018 Beoordelingen: 39987
Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Krabt uw hond voortdurend aan zijn oren, schudt hij zijn hoofd of houdt hij het vaak scheef? Dan is de kans groot dat hij een oorontsteking heeft.Net als bij de mens veroorzaakt dit ook bij uw hond pi..

18-10-2017 Beoordelingen: 8451