Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Hondenvoer puppies

Voedzame voeding voor gezonde en gelukkige puppy's

In onze winkel vindt u geselecteerd hondenvoer dat zorgvuldig is geproduceerd om aan de speciale behoeften van puppy's te voldoen. Het bevat essentiële voedingsstoffen die de groei en ontwikkeling van uw huisdier ondersteunen. Met ons hoogwaardige productassortiment vertrouwen we op de jarenlange ervaring van merkfabrikant Bellfor, die de allround succesvolle bouwsteen is voor een volwaardig hondenleven.

Bellfor - een traktatie voor uw viervoeters

Overtuig uzelf van onze Bellfor kwaliteitsproducten, die gewaardeerd worden evenals getolereerd hondenvoer. Als u wilt dat uw viervoeter aan onze premiumaanbiedingen gewend raakt, raden wij u aan ons aanbod Bellfor proever te bestellen, dat maar liefst 2,5 kg hondenvoer van hoge kwaliteit bevat. Dit kunt u uitsluitend bij ons krijgen tegen een zeer gunstige prijs. Als u eenmaal overtuigd bent van de kwaliteit van onze producten, kunt u het voer voor uw puppy's bestellen in een 12 kg voordeelverpakking. Dit bespaart u geld wanneer u onze geselecteerde hondenvoeding koopt.

De beste ingrediënten beloven welzijn voor honden van alle leeftijden

Met ons Premium Pur Kid´Z assortiment besteden we speciale aandacht aan de speciale behoeften van pups. Deze wordt voorzichtig geproduceerd zonder toevoeging van gluten, tarwe of soja. In onze voedermengsels worden uiteraard geen genetisch gemodificeerde grondstoffen gebruikt en kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen worden altijd buiten de geselecteerde artikelen gehouden. Overtuig uzelf van dit natuurlijke genot, dat is verrijkt met omega 3 vetzuren, lijnzaad en visolie. De inuline beschermt op duurzame wijze de darmflora en versterkt het immuunsysteem in combinatie met de natuurlijke antioxidanten zoals selenium of vitamine E en C.


Onze producten

Aanbevolen

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Oogproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. Het kan verschillende oorzaken hebben en zich op zeer verschillende manieren manifesteren.In dit artikel kunt u ontdekken wat de oorzaak is va..

18-06-2019 Beoordelingen: 20906
Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontstekingen zijn bij honden helaas niet zeldzaam. Meestal gaat de ziekte gepaard met veel pijn voor het dier, alleen al daarom moet u er serieus mee omgaan.In deze bijdrage gaan we in op de versch..

11-01-2018 Beoordelingen: 39989
Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Krabt uw hond voortdurend aan zijn oren, schudt hij zijn hoofd of houdt hij het vaak scheef? Dan is de kans groot dat hij een oorontsteking heeft.Net als bij de mens veroorzaakt dit ook bij uw hond pi..

18-10-2017 Beoordelingen: 8453