Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Hondenvoer met een hoog Vleesaandeel

Het juiste voer voor uw hond

Veel eigenaren maken zich zorgen over het juiste dieet, dat in het beste geval de kwaliteit en kwantiteit van het hondenleven aanzienlijk kan verbeteren. Daarom is het voor ons belangrijk om u te voorzien van voeder van bijzonder hoge kwaliteit.

Natuurlijke voeding voor honden

Wolven, de voorouders van honden, kunnen graan en andere plantaardige voedingscomponenten slechts in zeer kleine hoeveelheden gebruiken. Hoewel honden door hun lange leven in de menselijke samenleving beter geschikt zijn voor zetmeelrijk voedsel, zijn er ook hier smalle grenzen. Bovendien reageren mensen altijd anders en zijn er ook mensen die helemaal geen graan verdragen. Daarom is hondenvoer met een hoog vleesgehalte bijzonder belangrijk voor een gezonde en natuurlijke voeding. Helaas zien veel leveranciers uit kostenoverwegingen af van hondenvoer met een hoog vleesgehalte en andere hoogwaardige ingrediënten en gebruiken in plaats daarvan granen of andere goedkope componenten om de hoeveelheid voedsel te rekken.

De juiste componenten

Het belangrijkste voor een uitgebalanceerd dieet is hondenvoer met een hoog vleesgehalte, omdat het van nature het hoofdbestanddeel van het dieet is en de gezondheid van uw metgezel in stand houdt. Het is ook belangrijk om geen suiker en snel afbreekbaar zetmeel te gebruiken, wat de bloedsuikerspiegel van dieren drastisch kan verhogen en in het eerste geval ook kan leiden tot cariës. Vlees daarentegen levert naast eiwitten ook waardevolle mineralen en vitaminen. Last but not least gebruiken we geen schadelijke additieven zoals kleurstoffen of conserveringsmiddelen. In plaats daarvan vertrouwen we op de toevoeging van hoogwaardige ingrediënten zoals lijnzaad, zalmolie en kippeneieren. Het hoge vleesgehalte is ook geschikt voor honden die gevoelig reageren en gevoelig zijn voor intolerantie - bij ons vindt u het perfecte voer voor de speciale behoeften van uw hond.


Onze producten

Aanbevolen

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Oogproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. Het kan verschillende oorzaken hebben en zich op zeer verschillende manieren manifesteren.In dit artikel kunt u ontdekken wat de oorzaak is va..

18-06-2019 Beoordelingen: 20905
Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontstekingen zijn bij honden helaas niet zeldzaam. Meestal gaat de ziekte gepaard met veel pijn voor het dier, alleen al daarom moet u er serieus mee omgaan.In deze bijdrage gaan we in op de versch..

11-01-2018 Beoordelingen: 39988
Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Krabt uw hond voortdurend aan zijn oren, schudt hij zijn hoofd of houdt hij het vaak scheef? Dan is de kans groot dat hij een oorontsteking heeft.Net als bij de mens veroorzaakt dit ook bij uw hond pi..

18-10-2017 Beoordelingen: 8453