Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Hondenvoer koudgeperst

Hondenvoer koudgeperst

Hondenvoer koudgeperst

Iedereen is bekend met koudgeperste olijfolie. Maar hoe ziet hondenvoer er precies koud-geperst uit? Voor de productie van droogvoer voor honden moeten de verschillende componenten van het voer worden vermalen en geperst. Ze worden ontvochtigd tijdens het persen om een langdurig droogvoer te produceren. Bij het persen worden verschillende temperaturen bereikt. Het koud persen is in feite een zacht proces met lagere temperaturen, niet met echte kou. Het voer wordt slechts tot 55 graden verhit. Waardevolle ingrediënten blijven gespaard.

Koud geperst hondenvoer - goed verteerbaar en rijk aan inhoud

In koudgeperste voeding worden alle belangrijke voedingsstoffen zoals vitamines, gezonde vetzuren, aminozuren en mineralen in een gezondheidsbevorderende mate behouden. Als u overweegt om uw hond blootsvoeder (vers rauw vlees, rauwe groenten, botten) te geven, kan ons hondenvoer een uitstekend alternatief zijn. Een alternatief is dit zeer substantiële en gezonde hondenvoer, zelfs als uw oudere hond tot nu toe een bastvoer heeft gekregen, maar het niet meer goed kan verteren en kauwen. Wat voedingsstoffen betreft, betekent onze koudgeperste droge voeding niet dat hij niets hoeft te missen, omdat het optimaal is aangepast aan de behoeften van uw hond.

Overgewicht en ondervoeding bij honden voorkomen

De uitstekende voedingssamenstelling van hondenvoer zorgt er ook voor dat uw hond bij proportionele voeding niet aan overgewicht lijdt. Zelfs als een hond al gewichtsproblemen heeft of wordt ingenomen met tekenen van ondervoeding, is het hondenvoer uitstekend als het koudgeperst is. De hoge verteerbaarheid en goede verteerbaarheid dankzij natuurlijke voedingsvezels zorgt voor een perfect uitgebalanceerde voeding. Als u ook voldoende lichaamsbeweging voor de hond geeft, zal hij snel vitaliteit krijgen.


Onze producten

Aanbevolen

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Oogproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. Het kan verschillende oorzaken hebben en zich op zeer verschillende manieren manifesteren.In dit artikel kunt u ontdekken wat de oorzaak is va..

18-06-2019 Beoordelingen: 20897
Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontstekingen zijn bij honden helaas niet zeldzaam. Meestal gaat de ziekte gepaard met veel pijn voor het dier, alleen al daarom moet u er serieus mee omgaan.In deze bijdrage gaan we in op de versch..

11-01-2018 Beoordelingen: 39987
Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Krabt uw hond voortdurend aan zijn oren, schudt hij zijn hoofd of houdt hij het vaak scheef? Dan is de kans groot dat hij een oorontsteking heeft.Net als bij de mens veroorzaakt dit ook bij uw hond pi..

18-10-2017 Beoordelingen: 8452