Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Hondenvoer

De gezonde en natuurlijke voeding van uw huisdier zorgt voor zijn vitaliteit en vitaliteit tot op hoge leeftijd. Afgestemd op de specifieke behoeften van de hond, wordt het hondenvoer met de grootste zorg geproduceerd volgens de huidige wetenschappelijke inzichten. Deskundigen van hondenvoeding bevelen het voedzame voedsel al aan.

Hondenvoer voor hoge eisen

Actieve honden hebben de geselecteerde ingrediënten nodig die ons voedsel tot een dagelijkse bron van welzijn voor uw huisdier maken. Vezels zorgen voor een goede darmflora. De nuttige bifidobacteriën worden ondersteund met prebiotica. Het creëert een uitgebalanceerd evenwicht van bacteriestammen die de afzetting van schadelijke bacteriën voorkomen en de opname van belangrijke voedingsstoffen bevorderen. Een sterk immuunsysteem kan zich tegen vele ziekteverwekkers doen gelden. Uw huisdier profiteert van hoogwaardig voer op vele niveaus.

Glanzende vacht en een gezonde huid

Onze hondenvoeding heeft een grote impact op de huidgezondheid en een glanzende vacht. Het voorziet in de vitaminebehoefte van uw huisdier met natuurlijke ingrediënten. Haaruitval en eczeem kunnen vaak voorkomen worden door de juiste voeding van de hond. De vitaminerijke toevoegingen in hondenvoer bevatten ook sporenelementen en veel fytochemicaliën. Tomaten, wortelen, erwten en veenbessen zijn de garantie voor een optimale aanvoer van natuurlijke antioxidanten. U zult genieten van de vitaliteit van uw huisdier.

Voorkom ziekten met optimaal hondenvoer

Een goede kwaliteit van hondenvoer kan veel ziekten voorkomen. Geef uw hond het juiste voer dat hem in staat zal stellen om actief deel te nemen aan uw leven voor een lange tijd. Sporenelementen in chelaatvorm kunnen ook oudere dieren goed opnemen. Ons voer beschermt uw hond van binnenuit met een gecoördineerd dieet.


Onze producten

Aanbevolen

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Oogproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. Het kan verschillende oorzaken hebben en zich op zeer verschillende manieren manifesteren.In dit artikel kunt u ontdekken wat de oorzaak is va..

18-06-2019 Beoordelingen: 20906
Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontstekingen zijn bij honden helaas niet zeldzaam. Meestal gaat de ziekte gepaard met veel pijn voor het dier, alleen al daarom moet u er serieus mee omgaan.In deze bijdrage gaan we in op de versch..

11-01-2018 Beoordelingen: 39988
Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Krabt uw hond voortdurend aan zijn oren, schudt hij zijn hoofd of houdt hij het vaak scheef? Dan is de kans groot dat hij een oorontsteking heeft.Net als bij de mens veroorzaakt dit ook bij uw hond pi..

18-10-2017 Beoordelingen: 8453