Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Honden droogvoer zonder granen

Duurzaam de gezondheid van uw hond verbeteren Droogvoer zonder granen is speciaal afgestemd op honden met graanallergie. Granen zoals tarwe en maïs veroorzaken meestal voedselintolerantie. Ons graanvrije hondenvoer zonder tarwe, maïs, rijst, rogge of gerst is daarom ook geschikt voor honden met een glutenintolerantie.

Graanvrij hondenvoer van Marsapet GmbH

Hier vindt u voor honden droogvoer zonder granen, dat geschikt is als compleet voer en ook kan worden gebruikt voor honden zonder allergieën. Het komt dicht bij het natuurlijke dieet van je trouwe viervoeter, omdat het spijsverteringskanaal van je hond, in tegenstelling tot het spijsverteringskanaal bij de wolf, een enzym produceert dat de vertering van plantaardig voedsel bevordert. Ons droogvoer voor honden maakt vanaf 2013 gebruik van de kennis van een Zweeds onderzoeksteam.

Ingrediënten van droog voedsel zonder granen

Ons droogvoer bevat vis, gevogelte en wild hoogwaardige en natuurlijke eiwitbronnen. Het eiwit vormt een aanvulling op de hoge voedingswaarde van zoete aardappel, een rijke bron van veel mineralen en vitamines. Het plantaardige zetmeel van de zoete aardappel wordt zeer langzaam verteerd. De bloedsuikerspiegel van uw hond stijgt niet zo snel als een normale aardappel. De vitaminen E, C, B2, B6 en de sporenelementen ijzer, koper en mangaan zorgen voor meer energie, vitaliteit en een glanzende vacht van uw hond. Graanvrij droog hondenvoer geeft je langer een vol gevoel.

Zachte verwerking

We verwerken het droogvoer van onze hond heel voorzichtig, zodat alle ingrediënten bewaard blijven. De verwerking vindt plaats bij 125 graden Celsius. De koolhydraten zwellen gemakkelijk en zijn beter verteerd. De intacte darmflora bevordert de afweer en de absorptie van de aanwezige sporenelementen. Uw hond wordt goed bevoorraad met droog voedsel zonder graan.


Onze producten

Aanbevolen

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Oogproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. Het kan verschillende oorzaken hebben en zich op zeer verschillende manieren manifesteren.In dit artikel kunt u ontdekken wat de oorzaak is va..

18-06-2019 Beoordelingen: 20913
Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontstekingen zijn bij honden helaas niet zeldzaam. Meestal gaat de ziekte gepaard met veel pijn voor het dier, alleen al daarom moet u er serieus mee omgaan.In deze bijdrage gaan we in op de versch..

11-01-2018 Beoordelingen: 39989
Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Krabt uw hond voortdurend aan zijn oren, schudt hij zijn hoofd of houdt hij het vaak scheef? Dan is de kans groot dat hij een oorontsteking heeft.Net als bij de mens veroorzaakt dit ook bij uw hond pi..

18-10-2017 Beoordelingen: 8454