info-icon-24
Verzending binnen
2-3 dagen
info-icon-cost
Geen verzendkosten
vanaf €69,00
info-icon-time
Testfase
100 dagen
Gratis telefonisch advies en bestelling
warencorb Bekijken 0 product(en) - 0.00 EUR
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Honden droogvoer mit hoog vleesaandeel

Hondenvoer met een bijzonder hoog aandeel vlees

Al onze bekende tamme honden stammen af van de wolf. Hoewel het al heel lang geleden is dat de twee dierenfamilies Wolf en Hond door domesticatie van elkaar werden gescheiden, heeft de hond nog steeds veel genen gemeen met zijn voorvader. Dit speelt ook een rol in het eetgedrag en de behoefte aan voedsel. Honden zijn carnivoren. Aan de andere kant zou bijna geen enkele hond het idee hebben om de oren van graan van het veld af te knabbelen. Vooral grote, sterke honden hebben meer voedsel nodig en genieten van droogvoer met een hoog vleesgehalte.

Bestel droogvoer met een hoog vleesgehalte online

Bij ons kunt u snel en goedkoop droogvoer met een hoog vleesgehalte voor honden online bestellen. Vooral de zeer sterke, vitale en actieve hond zal dit voer waarderen. Onze voeding met een bijzonder hoog vleesgehalte bevat ook veel andere belangrijke voedingsstoffen en essentiële stoffen voor uw hond. Ons hondenvoer wordt volgens de onderzoeksresultaten ontwikkeld en geproduceerd door ervaren voedingsspecialisten voor honden. De plus in vlees komt ook heel dicht bij het blote voedsel van de hond.

Kwaliteit is cruciaal voor gezond hondenvoer

Ook bieden wij geen droogvoer aan met een hoog vleesgehalte dat vleesafval bevat. Het voer wordt geproduceerd volgens dezelfde zeer hoge kwaliteitsnormen als elk ander voer dat wij aanbieden. Toevoegingen van granen zoals haver, spelt, rogge, gerst of tarwe in droogvoer met een hoog vleesgehalte zijn niet toegestaan. Dit droge voer is van hoge kwaliteit en zeer goed verteerbaar voor iedere hond. Dit heeft ook te maken met bifidobacteriën, die zorgen voor een goede spijsvertering.


Onze producten

watsapp-button-icon
bellfore motive