Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Honden droogvoer mit hoog vleesaandeel

Hondenvoer met een bijzonder hoog aandeel vlees

Al onze bekende tamme honden stammen af van de wolf. Hoewel het al heel lang geleden is dat de twee dierenfamilies Wolf en Hond door domesticatie van elkaar werden gescheiden, heeft de hond nog steeds veel genen gemeen met zijn voorvader. Dit speelt ook een rol in het eetgedrag en de behoefte aan voedsel. Honden zijn carnivoren. Aan de andere kant zou bijna geen enkele hond het idee hebben om de oren van graan van het veld af te knabbelen. Vooral grote, sterke honden hebben meer voedsel nodig en genieten van droogvoer met een hoog vleesgehalte.

Bestel droogvoer met een hoog vleesgehalte online

Bij ons kunt u snel en goedkoop droogvoer met een hoog vleesgehalte voor honden online bestellen. Vooral de zeer sterke, vitale en actieve hond zal dit voer waarderen. Onze voeding met een bijzonder hoog vleesgehalte bevat ook veel andere belangrijke voedingsstoffen en essentiële stoffen voor uw hond. Ons hondenvoer wordt volgens de onderzoeksresultaten ontwikkeld en geproduceerd door ervaren voedingsspecialisten voor honden. De plus in vlees komt ook heel dicht bij het blote voedsel van de hond.

Kwaliteit is cruciaal voor gezond hondenvoer

Ook bieden wij geen droogvoer aan met een hoog vleesgehalte dat vleesafval bevat. Het voer wordt geproduceerd volgens dezelfde zeer hoge kwaliteitsnormen als elk ander voer dat wij aanbieden. Toevoegingen van granen zoals haver, spelt, rogge, gerst of tarwe in droogvoer met een hoog vleesgehalte zijn niet toegestaan. Dit droge voer is van hoge kwaliteit en zeer goed verteerbaar voor iedere hond. Dit heeft ook te maken met bifidobacteriën, die zorgen voor een goede spijsvertering.


Onze producten

Aanbevolen

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Oogproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. Het kan verschillende oorzaken hebben en zich op zeer verschillende manieren manifesteren.In dit artikel kunt u ontdekken wat de oorzaak is va..

18-06-2019 Beoordelingen: 20898
Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontstekingen zijn bij honden helaas niet zeldzaam. Meestal gaat de ziekte gepaard met veel pijn voor het dier, alleen al daarom moet u er serieus mee omgaan.In deze bijdrage gaan we in op de versch..

11-01-2018 Beoordelingen: 39988
Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Krabt uw hond voortdurend aan zijn oren, schudt hij zijn hoofd of houdt hij het vaak scheef? Dan is de kans groot dat hij een oorontsteking heeft.Net als bij de mens veroorzaakt dit ook bij uw hond pi..

18-10-2017 Beoordelingen: 8453