Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Honden droogvoer met hoog vleesaandeel

Hondenvoer met een hoog vleesgehalte zorgt voor een uitgebalanceerde voeding

Een groot deel van het vlees in hondenvoer komt overeen met het natuurlijke dieet van ons huisdier. Naast plantaardige bestanddelen zorgt spiervlees er ook voor dat aan de eiwit- en vetbehoefte van de hond wordt voldaan. De tanden van de hond moeten vlees en vaste ingrediënten in het hondenvoer hebben om gezond te blijven. Dierlijke en plantaardige grondstoffen mogen daarom niet ontbreken bij het voederen van de hond.

Nat of droog voedsel

Bij ons krijgt u per ras en per leeftijd hondenvoer van hoge kwaliteit, omdat bij het voer altijd rekening gehouden moet worden met de individuele wensen van de hond. Een hoge hoeveelheid vlees zorgt ervoor dat de voeding van uw hond geschikt is voor zijn soort, omdat een te hoog aandeel plantaardige stoffen ongemak kan veroorzaken bij uw hond. Het benodigde voer is altijd afhankelijk van het gewicht en de grootte van de hond. Hoe zwaarder de hond, hoe belangrijker het is om een groot deel van het vlees te hebben. Echter, de hoeveelheid voedsel kan variëren van hond tot hond, voor een actieve hond is hondenvoer met een hoog vleesgehalte erg belangrijk. Een volwassen hond heeft ongeveer twee procent van zijn lichaamsgewicht aan voedsel nodig.

Hoog vleesgehalte in het voer voorkomt ziekten

Honden die gevoed worden met het juiste voedsel vertonen beduidend minder ziekten en zijn ook veel evenwichtiger van aard. Wij bieden u het juiste voer voor uw hond om hem gezond te houden. Een hoog aandeel vlees in hondenvoer is vooral belangrijk op puppyleeftijd, omdat deze verhouding nodig is voor een gezonde ontwikkeling van gewrichten en botten. Zelfs de vorming van tandsteen, die zich kan ontwikkelen door een hoog zetmeelgehalte, wordt tot een minimum beperkt met de optimale voering. Een voer met een hoog vleesgehalte bevat zeer weinig zetmeel.


Onze producten

Aanbevolen

Ogenscheurende ogen bij honden: Oorzaken en verzorgingstips

Ogenscheurende ogen bij honden: Oorzaken en verzorgingstips

Oogproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. Ze kunnen verschillende oorzaken hebben en zich op zeer verschillende manieren manifesteren. In dit artikel kunt u ontdekken wat de oorzaak i..

18-06-2019 Beoordelingen: 15246
Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontstekingen zijn bij honden helaas niet zeldzaam. Meestal gaat de ziekte gepaard met veel pijn voor het dier; alleen al daarom moet u er serieus mee omgaan.In deze bijdrage gaan we in op de versch..

11-01-2018 Beoordelingen: 37087
Waar u op letten moet bij jeukende oren van uw hond

Waar u op letten moet bij jeukende oren van uw hond

Krabt uw hond voortdurend aan zijn oren, schudt hij zijn hoofd of houdt hij het vaak scheef? Dan is de kans groot dat hij een oorontsteking heeft. Net als bij de mens veroorzaakt dit ook bi..

18-10-2017 Beoordelingen: 6894