Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Honden droogvoer graanvrij

Volledig korrelvrij en perfect gezond - droog hondenvoer

Honden kunnen overgevoeligheid en allergieën voor bepaalde voedingsstoffen ontwikkelen. Een zeer frequent voorkomend verschijnsel is de intolerantie voor granen, een allergische reactie op glutenhoudende levensmiddelen. Als afstammeling van de wolf is de hond eigenlijk bereid om graan te eten in de voorverteerde vorm via het vlees van andere dieren. De meeste als huisdier gehouden honden hebben zich aangepast aan andere eetgewoonten en eten ook graanhoudend voedsel. Bij sommige dieren kan dit echter leiden tot huidaandoeningen, bontafbraak, braken en diarree. Dan moet het voedsel 100% graanvrij zijn.

Gegarandeerd korrelvrij en perfect gezond

Er is ook kant-en-klaar voedsel voor honden, dat wordt aangeboden als vleesvoer. Vaak leert de klant slechts kleine porties van de kleine lettertjes. Wij vervoeren droog hondenvoer dat gegarandeerd graanvrij is. Wij bieden droogvoer aan voor uw hond vrij van graan met heerlijke eend en ander gevogelte, met vis of konijn. Het voermengsel bevat naast het vlees ook hoogwaardige voedingsvezels en waardevolle mineralen. Een optimale verhouding van omega-3 en omega-6 vetzuren plus zink voorkomt ook bontverlies en jeuk op de huid. Bij de productie van ons droog hondenvoer worden geen vis of vleesafval en andere minderwaardige stoffen gebruikt.

Houdt de hond sterk en wendbaar

Om uw hond sterk en wendbaar te houden ondanks korrelintolerantie, biedt ons hoogwaardige droge hondenvoer optimale ondersteuning voor metabolisme, spijsvertering en volwaardige voeding. De toevoeging of volledige voeding met droog hondenvoer is ook gunstig voor de tandheelkundige gezondheid. Als de hond gezond is, is ook de mens gelukkig. Onze natuurlijke droge hondenvoeding smaakt graanvrij en houdt uw hond wendbaar, gezond en sterk.


Onze producten

Aanbevolen

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Oogproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. Het kan verschillende oorzaken hebben en zich op zeer verschillende manieren manifesteren.In dit artikel kunt u ontdekken wat de oorzaak is va..

18-06-2019 Beoordelingen: 20393
Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontstekingen zijn bij honden helaas niet zeldzaam. Meestal gaat de ziekte gepaard met veel pijn voor het dier, alleen al daarom moet u er serieus mee omgaan.In deze bijdrage gaan we in op de versch..

11-01-2018 Beoordelingen: 39762
Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Krabt uw hond voortdurend aan zijn oren, schudt hij zijn hoofd of houdt hij het vaak scheef? Dan is de kans groot dat hij een oorontsteking heeft.Net als bij de mens veroorzaakt dit ook bij uw hond pi..

18-10-2017 Beoordelingen: 8284