Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Graanvrij hondenvoer

Graanvrij hondenvoer

Graanallergie bij honden leidt tot ernstige gezondheidsproblemen

Granen zijn voor ons mensen belangrijke voedingsvezels als aanvulling op onze dagelijkse voeding. Wat goed voor ons is, kan echter een gevaar vormen voor de gezondheid van onze viervoeters. Granen zoals tarwe, gerst, haver of rijst geven onze viervoeter ook energie, kracht en uithoudingsvermogen. Ze bevatten ook waardevolle mineralen en vitaminen. Moeten honden het missen? Nee, want zoals met alles in het leven, maakt de dosis het gif. Honden met een bewezen korrelallergie of korrelintolerantie dienen echter wel graanvrij hondenvoer te krijgen, omdat dit de optredende symptomen blijvend kan genezen.

Graanvrij hondenvoer als preventief alternatief

Honden hebben een aanpasbaar spijsverteringskanaal door hun wolflijn, waardoor ze carnivoren zijn. Voor een op de soort afgestemd dieet hebben zij vlees van hoge kwaliteit nodig om in hun eiwit- en vetbehoefte te voorzien. Daarnaast is een relatief laag aandeel waardevolle koolhydraten voldoende voor een gezonde voeding. Als het graan wordt weggelaten, kunnen zoete aardappelen of groenten ook zorgen voor de nodige koolhydraten, voedingsvezels, vitaminen en mineralen. Veel hondeneigenaren hebben dit herkend en veranderen het voer in graanvrij hondenvoer, zelfs zonder bewezen allergie.

Hoe zelfgemaakt

Met onze producten bieden wij u graanvrij hondenvoer van hoge kwaliteit met een hoog vleesgehalte voor uw geliefde viervoeter. In onze productserie "Münsterländer Landschmaus" vindt u een geselecteerde selectie van gevogelte-, wild- en viscomposities, die worden aangevuld met natuurlijke ingrediënten uit onze regio. De bijzonder zachte voorbereiding zorgt ervoor dat een maximum aan mineralen en vitaminen behouden blijft. Op deze manier bereikt een optimaal dieet een gezonde en vitale hond.


Onze producten

Aanbevolen

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Oogproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. Het kan verschillende oorzaken hebben en zich op zeer verschillende manieren manifesteren.In dit artikel kunt u ontdekken wat de oorzaak is va..

18-06-2019 Beoordelingen: 44776
Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontstekingen zijn bij honden helaas niet zeldzaam. Meestal gaat de ziekte gepaard met veel pijn voor het dier, alleen al daarom moet u er serieus mee omgaan.In deze bijdrage gaan we in op de versch..

11-01-2018 Beoordelingen: 51571
Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Krabt uw hond voortdurend aan zijn oren, schudt hij zijn hoofd of houdt hij het vaak scheef? Dan is de kans groot dat hij een oorontsteking heeft.Net als bij de mens veroorzaakt dit ook bij uw hond pi..

18-10-2017 Beoordelingen: 14470