Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Droogvoer zonder granen

Droogvoer zonder granen

Volledig droogvoer zonder korrels voor honden

Als u een hond heeft die problemen heeft met graan in huisdiervoer, weet u hoe moeilijk het is om geschikt droogvoer te vinden. In de grote opschriften wordt meestal geen melding gemaakt van het graan dat erin zit. De kleine lettertjes bevatten dan tarwe, spelt, rogge en andere graaningrediënten. Bij ons krijgt u hondenvoer graanvrij van natuurlijke bestanddelen, waardoor een goede spijsvertering mogelijk is.


Graanvrij en volledig gezond

Als uw hond geen graan verdraagt, is dit geen probleem omdat honden niet afhankelijk zijn van graan. Wij bieden honden droogvoer zonder korrels, dat volledig gezond, natuurlijk en zacht geproduceerd is. Dankzij de modernste, zachte productiemethoden blijven de belangrijke voedingsstoffen ook in de droge voeding behouden. Zo krijgt uw hond een dieet dat vitaminen, eiwitten, omega-3 en omega-6 vetzuren, mineralen, sporenelementen en natuurlijke voedingsvezels optimaal bevat. Voor de voedingsvezels zijn ook geen granen nodig. Ze zitten ook in groenten. Een hond die graanvrij gevoed wordt hoeft niets te missen.

Bestel droogvoer van hoge kwaliteit online

U hoeft niet lang te zoeken naar een dealer met graanvrij hondenvoer, bij ons kunt u het voer eenvoudig online bestellen. Omdat dit voer door zijn droge aard zo goed opgeslagen kan worden, kunnen ook grotere voorraden besteld worden voor de grote hond of voor meerdere honden. Er zijn veel smakelijke levensmiddelen beschikbaar.


Onze producten

Aanbevolen

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Oogproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. Het kan verschillende oorzaken hebben en zich op zeer verschillende manieren manifesteren.In dit artikel kunt u ontdekken wat de oorzaak is va..

18-06-2019 Beoordelingen: 20907
Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontstekingen zijn bij honden helaas niet zeldzaam. Meestal gaat de ziekte gepaard met veel pijn voor het dier, alleen al daarom moet u er serieus mee omgaan.In deze bijdrage gaan we in op de versch..

11-01-2018 Beoordelingen: 39989
Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Krabt uw hond voortdurend aan zijn oren, schudt hij zijn hoofd of houdt hij het vaak scheef? Dan is de kans groot dat hij een oorontsteking heeft.Net als bij de mens veroorzaakt dit ook bij uw hond pi..

18-10-2017 Beoordelingen: 8454