Gratis telefonisch advies en bestelling
(+49) 2222-8039975

Verzending binnen

2-3 dagen

Geen verzendkosten

vanaf €69,00

Testfase

100 dagen

Droogvoer graanvrij

Droogvoer graanvrij

Vanzelfsprekend gezondheidsbevorderend door korrelvrij droogvoer

Een hond is een carnivoor en afstamt van wolven. Tot op de dag van vandaag voeden wolven en wilde honden zich voornamelijk met prooien. De natuurlijke voeding van de hond bevat dus eigenlijk geen graan. Honden met een gevoelig spijsverteringsstelsel kunnen daardoor voedselintolerant zijn als ze voedsel eten dat granen bevat. De spijsvertering van honden is niet gericht op het metaboliseren van granen. Tarwe en maïs in voedsel behoren vaak tot de belangrijkste oorzaken van intolerantie en allergieën bij een hond.

Wat te doen bij intolerantie?

Als uw geliefde viervoeter neigt naar een intolerantie of zelfs een allergie, is het raadzaam om de voeding te veranderen in graanvrij voedsel. Echter, dit alleen is soms niet genoeg, want veel honden zijn ook allergisch voor rundvlees. Daarom gebruiken we eiwitten en vetten van gevogelte zoals kip, kalkoen en eend in onze "Münsterländer Landschmaus" productlijn. Lam, konijn of wilde zalm en beekforel bieden ook goede alternatieven in het geval van voedselintolerantie bij een hond.

Droge voedergewassen zonder korrels en de voordelen daarvan

Met onze productlijn "Münsterländer Landschmaus" bieden wij droogvoer zonder korrels aan met een hoog vleesgehalte en natuurlijke seizoensgebonden ingrediënten, waarvan de meeste uit onze regio komen. Bataten (zoete aardappelen) of groenten (zoete groenten) leveren de nodige koolhydraten, voedingsvezels, vitaminen en mineralen. Door een bijzonder zachte voorbereiding garanderen wij dat alle belangrijke mineralen en vitaminen grotendeels bewaard blijven. Dit uiterst verteerbare en verteerbare graanvrije droogvoer is ideaal voor gevoelige honden, maar ook voor alle andere honden waarvan de eigenaars een hoogwaardig dieet willen en intolerantie willen voorkomen.


Onze producten

Aanbevolen

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Tranende Ogen bij Honden: Oorzaken en Verzorgingstips

Oogproblemen zijn een veelvoorkomend probleem bij honden. Het kan verschillende oorzaken hebben en zich op zeer verschillende manieren manifesteren.In dit artikel kunt u ontdekken wat de oorzaak is va..

18-06-2019 Beoordelingen: 20896
Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontsteking bij Honden - wat helpt?

Oorontstekingen zijn bij honden helaas niet zeldzaam. Meestal gaat de ziekte gepaard met veel pijn voor het dier, alleen al daarom moet u er serieus mee omgaan.In deze bijdrage gaan we in op de versch..

11-01-2018 Beoordelingen: 39987
Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Waar u op letten moet bij jeukende Oren van uw Hond

Krabt uw hond voortdurend aan zijn oren, schudt hij zijn hoofd of houdt hij het vaak scheef? Dan is de kans groot dat hij een oorontsteking heeft.Net als bij de mens veroorzaakt dit ook bij uw hond pi..

18-10-2017 Beoordelingen: 8451